Subscribe:

2 Nisan 2012

Lee Teuk'un Manasız 1 Nisan Şakası

Super Junior'ın Lideri Lee Teuk 1 Nisanda attığı tweetiyle takipcilerini şaşırttı. Lee Teuk twittera telefon numarasının son dört hanesi eksik olarak yazdı. Lee Teuk fanları anında tahmin yürütmeye başladı. Lee Teuk'un hesabı "special1004" olduğu için numaranın 1004'le bittiğini varsayan fanlar numarayı deli gibi aramaya başladı. Numaranın sahibi olan mağdur vatandaş ne olduğunu şaşırdı ve twitterdan bir arkadaşı aracılığıyla bu numaranın Leeteuk'a ait olmadığını ve fanların onu rahat bırakmasını rica ettiğini yazdırdı. Ama hormonu burnunda fan kitlesi tabiki adamı ciddiye almayıp telefonu kitlemeye devam etti.
Bunun üzerine durumun vehametini fark eden Lee Teuk şunu tweetledi "010-4460-1117 ünlü pop şarkıcısı Lee Teuk'un telefon numarasıdır. 100% gerçektir. Yanlış numaraları aramayın bana bu numaradan ulaşabilirsiniz" Leeteuk'un telefonu aramaların, mesajların, videocalların,MMSlerin çığ gibi yağmasıyla kitlendi. Bunun ardından Leeteuk şunu tweetledi
"5.000 mesaj 1.000 çağrı ve bir sürü görüntülü arama aldım.Beni arayan herkese teşekkürler.Telefonum daha fazla dayanamadı.Şuan açılmıyor.Eğer eğlendiyseniz benim için sorun yok.Bugünkü bütün karışıklıkları unutalım ve bu enerjiyi ve gücü diğer günlerde de yakalayalım.Herkese enerjik pazartesiler "
1 Nisan şakası Lee Teuk'a bir telefona mal olsada bu durumu atlatmış görünüyor. Ama mağdur vatandaş bu olayı o kadar kolay atlatamamış olsa ki şöyle bir tweet attı "Önce bir özür dileyeydin keşke! Hala aramalar ve mesajlarla boğuşuyorum" Durdurak bilmeyen ergen kitlesine burdan yuh diyor. Lee Teuk'un şakasına ise bir mana veremiyorum.
Kaynak:Soompi

4 yorum:

minekibuu dedi ki...

başlık cuk! diye oturmuş :)

Astrea dedi ki...

ahaha 1 Nisan şakası değil de eşşek şakası olmuş bu (çift ş ile hemde:P)
Yanlış aranılan diğer arkadaşa da pek üzüldüm:/

fndk dedi ki...

kuzucum benim bir günlüğüne de olsa kendini hayranlarına adamak istemiş ama bazı şeyleri hesaba katamamış anlaşılan..
yazık numara mağduru arkadaşa çok üzüldüm..:D
bi anda libidosu tavan yapmış bi yığın hayranla karşı karşıya kalmak onun için çok zor olmalı.. :D
uzun süre bu travmayı atlatamaz artık..hihi :D

bu arada arayanların tlf açtı mı acaba lee teuk? merak ettim karşılık verip vermediğini.. o.o

Oppamania dedi ki...

minekibu teşekkürler efendim :)

bende mağdur vatandaşı düşünüorum dumura gel biton ergen " Sarangeooo oppa bla mla vla..." die çığırıyor yazık çok yazık

fndk açtımı bilemiorum o konuda bir bilgi yoktu :)

Yorum Gönder