Subscribe:

13 Nisan 2012

X JAPAN 'Golden Gods Award'da' " En İyi Uluslararası Grup" Ödülünü Kazandı


11 Nisan'da Jrock efsanesi X JAPAN Los Angeles'ta düzenlenen 'Golden Gods Award 2012' adlı müzik festivalinde "En İyi Uluslararası Grup" ödülünü kazandı.

GGA ödül töreni müzik dergisi Revolver'ın girişimiyle ilk olarak 2009'da düzenlendi. Bu yıl ödül töreninin 4.sü düzenlenirken X JAPAN hem aday olup hem de ödül kazanan ilk Asyalı sanatçı oldu.

Grubun aday olduğu kategoride Almanya'dan Rammstein, İtalya'dan LacunaCoil, Brezilya'dan Sepultura gibi iddialı gruplar da vardı. X JAPAN'in son bir yıldır dünya turnesinde olması, pek çok ülkede konser vermesi ve grubun lideri Yoshiki'nin Golden Globe Awards'un temasını bestelemesi de grubun ödülü kazanmasında etkili oldu.

Ödül töreninde Yoshiki şu sözlerle hayranlarına teşekkür etti. "Teşekkürler. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkürler." Ve devam etti. "Şu aralar, dünya çapında çıkış yapmamızı sağlayacak albümümüzü tamamlamak üzereyiz. Yeni bir dünya turnesi planlıyoruz. Ve çok sevdiğimiz hayranlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Devam edeceğiz. Sizi seviyoruz."

Tebrikler! We are X diyerek yazımızı sonlandıralım.

Kaynak:Tokyohive

1 yorum:

suspusningi dedi ki...

Amanın yanındaki Zakk Wylde hem de :D Ahh Yoshiki durmadan göğüsümü kabartıyorsun. X JAPAN ile ayrı bir gurur duydum :))

Yorum Gönder