Subscribe:

7 Nisan 2012

Siwon'un Doğum Gününü Paulo Coelho Bile Kutlarsa...


Siwon'un kimlikteki doğum günü 10 Şubat olsa da o 7 Nisan'da kutluyor. Bu yüzden bugün twitterdan hayli kutlama mesajı almış.
Bunların en ilginçlerinden biri de ünlü yazar Paulo Cohelho'ydu. "@siwon407 HAPPY BIRTHDAY! Be always a warrior of light! (cc:@ChanKyuBiased" diye bir tweet atan Paulo Cohelho, Siwon'u mention attığı diğer kişi sayesinde tanıyor olmalı. Şimdilik bu kişinin kim olduğunu bilmiyoruz.

Siwon'da kendisine çok teşekkür ederek, büyük bir hayranı olduğunu kendisiyle mutlaka tanışmak istediğini söyledi. Birkaç mention atan Siwon bir diğer tweetinde de "Sağlıklı ve mutlu yaşamasını dilediğini, eğer görüşürlerse kitabını imzalatmak istediğini" söyledi.

Dünyaca ünlü ve sevilen bir yazar tarafından doğum günü kutlama mesajı almak büyük bir zevk olsa gerek, biz de kıskandığımızı söyleyerek doğum gününü kutluyoruz. :D

Kaynak: Paulo Coelho ve Siwon'un twitter hesapları:)

4 yorum:

Joey Potter dedi ki...

Ya Siwonun dizisi vardı ya Oh My Lady orada hangi yazarı okuyorsunuz diye soruyor gazeteciler, o da Paulo Coelho diyor sonra da yardımcılarına bir dahaki sefere daha kolay bir isim bulun diyor. Pulo Coelho bu videoyu Tweetlemişti. Ayrıyetten Siwon kendisine 'Soldier of Light' demiş profilinde. Bir deee bunların ikiside koyu hristiyan iyi anlaşmaları doğal :))

Astrea dedi ki...

Ahah şimdi sen söyleyince hatırladım o sahneyi:D
Evet bende öyle düşündüm ama yine de bir jest yapmış iyi olmuş iyi:)

kimbapsushi dedi ki...

Birleşmiş Milletler'i de eklemek gerek:)

kimbapsushi dedi ki...

Bir Obama kaldı kutlamayan asdads

Yorum Gönder