Subscribe:

11 Nisan 2012

NELL'in 5. Albümü "Slip Away"


Kore'nin ünlü indie-rock grubu NELL dört yıl sonra çıkardı albümü ile bir kaç gün içinde müzik listelerinin üst sıralarında yer almayı başardı.

Mnet, BugsOlleh Music gibi müzik sitelerinde “The Day Before”  şarkısı üst sıralarda yer alırken, ‘Go’ ve ‘Standing In the Rain’ şarkıları ise ilk 10 da yer aldı.
The Day Before şarkısının klibini aşağıdan izleyebilirsiniz, dilerseniz tüm parçaların kısa versiyonlarını buradan dinleyerek albümün tadına bakmış olursunuz:D



Kaynak: allkpop

2 yorum:

Ser_min dedi ki...

Bu albüm benim için tam zamanında geldi. Nell yine yaptı yapacağını. Her zaman diyorum "Bu grup kokteyl duygu yaratmasını çok iyi biliyor" diye. Ayrıca kokteyl olmuş bünyelerede çok iyi gelir günde en az 3 kez seslerini duymak lazım.

İlk MV ile de yine orjinalliklerini göstermiş bulunmaktalar. Klibin anlamı süper. Sözler süper e daha ne olsun Nell süper.

Nasıl özlemişim ama yaa!! Bu şarkının dışında birde "Beautiful Stranger" tavsiye edilir. Gideyim de biraz daha ruhsal beslenme gerçekleştireyim :D

mydestiny dedi ki...

Bütün gün bu albümü dinleyip durdum çok güzel olmuş cidden. Şimdilik favorilerim Go ve Standing In the Rain. Özlemiştik grubu, çok iyi oldu bu albüm.

Yorum Gönder