Subscribe:

3 Nisan 2012

G-Dragon, 2NE1'den Minzy'e Neden Sarıldı?


Bayram değil seyran değil eniştem beni neden öptü? misali bir sorunun cevabını arıyoruz.

Strong Heart bu bölümde de YG Ailesi Özel Bölümü ile devam ediyor. Yayın sırasında Minzy bir anısını anlatmak istediğini söylemiş ve önce G-Dragon'u överek söze başlamış. Heartbreaker şarkısını yayınladığı zamanlar kadınların gönlünü fethettiğini ve zamanla "yakışıklı prens sendromuna" yakalandığı söylemiş.
 Minzy, bu sıralarda bir güzellik salonuna girdiğinde, Jiyong (G-Dragon) oppanın da orada olduğunu  ve aniden koşarak ona gelip arkasından sarıldığını ve kulağına bir şeyler fısıldadığını anlatmış.
Sonra ikili o sahneyi tekrar canlandırmışlar, G-Dragon'da "Böyle bir huyum var." diyerek stüdyoyu kahkahaya boğmuş.

Kaynak: allkpop

4 yorum:

minekibuu dedi ki...

nefretlik diye bir tepki eklenmeli. 2ne1 dan tek minzy vardı gd den uzak duruşuyla tahammül ettiğim oda bitti. ne demek arkadan sarılıp fısıldamak. nasıl huy o öyle. madem öyle bir huy var ben de yararlanmak istiyorum! İsyeeaaann!!

Astrea dedi ki...

GD nin de kötü kötü huyları varmış:)

Mikal Zia dedi ki...

Kacan da kurtulamiyor demek GD'den. En azindan mesafeli gozukup, kamera kapaninca tuttugunu goturen tiplerden degil. Kamera acikken de yapiyor, pasalar gibi de anlatiyor televizyonda :)

Adsız dedi ki...

Olay Şu GD Kıza Arkadan Sarılıyor Ve Ona Aynen Şöyle Diyor ''Minzy Bunu Arkadaşlarına Anlatıp Hava Atarsın Sana Sarıldığımı Söylersin'' Diyor

Yorum Gönder