Subscribe:

26 Nisan 2012

SHINee'den Taemin KORN ve Skrillex'den "Get Up"ı Söylerse...



Bilindiği üzere SHINee an itibariyle "SHINee World Tour 2012" kapsamında Japonya'yı karış karış geziyor ve konserler veriyor. Takvimler 25 Nisan'ı gösterdiğinde de grup Fukuoka'da başarılı bir konser gerçekleştirdi.

SHINee'nin yetenekli maknaesi Taemin, hala yeteneksiz olduğunu düşünenlere yeni bir ders daha verdi. SHINee'yi yakından takip edenler aslında konser ve canlı performanslardan Taemin'in sadece dansta yetenekli olmadığını biliyor, ancak uzaktan izleyenler için Immortal Song 2'deki halleri de yeterli.

Ancak bu ona yeterli gelmemiş olacak ki, bir pop grubu üyesi olmasına karşın hardcore bir grup olan KORN'un Skrillex ile ortak çalışması olan Get Up'ı yorumlamış. Zaten SHINee konserlerini izlemiş olanlar grubun daha önce Lucifer ve Amigo gibi şarkılarının rock versiyonlarını seslendirdiklerini görmüş olmalı. Yenilikçi hareketleri seven, üstelik ergenlik yıllarını KORN dinleyerek geçirmiş biri olarak hoşuma gitti.

Bakalım şirinliğiyle tanıdığımız maknaemiz Taemin'i bu performansta nasıl bulacaksınız?




Kaynak:Allkpop

3 yorum:

Suspusningi dedi ki...

Böyle bir parçada dans edildiğini ilk defa görmüş oldum. Korelilerden her parçaya uygun kareografi beklenir aslında şaşırmamam lazım.

kimbapsushi dedi ki...

Ben de videoyu açmadan önce acep dans var mıdır demiştim ki tabi ki çıktı:D

Mikal Zia dedi ki...

Vaauuv.. Hem dubstep, hem de metal hem dans. Hem de Taemin... Cok basarili olmus, ozellikle de dansi. Taemin'i yeteneksiz mi buluyorlarmis? Ben sesini cok ayirt edici bulmustum halbuse.
Miss A'nin de boyle dubsteple dansettigi bi konser vardi. Vokalleri basarisizdi ama danslari guzeldi bence.
http://www.youtube.com/watch?v=4sJR0rE2ptg

Yorum Gönder