Subscribe:

13 Nisan 2012

Wong Kar Wai'ın Yeni Filmi "The Grandmasters"ın Çekimleri Mayıs 2012'de Tamamlanacak


Şükür demek istiyorum izninizle. Wong Kar Wai umumi tuvaleti kameraya alsa izleyebilecek biri olarak resmen iki yıldır çekimleri bitmek bilmeyen bu filmi bekliyorum. Tony Leung'un Ip Man rolünde oynadığı biyografik film "The Grandmasters"ın çekimleri Mayıs'ta tamamlanacak, vizyon tarihi ise Nisan sonunda açıklanacakmış.

Kar Wai'i tanımayanlar için kendisinin Hıng Kong sinemasının üstatlarından olduğu notunu düşelim ve uzun yıllardır bu film üzerinde çalışıyor.

Aslında çok da şaşılacak bir haber değil zira Kar Wai mükemmeliyetçi olmasıyla tanınıyor. Bu yüzden yavaştan alması gayet normal, filmin bolca aksiyon ve dövüş sahnesi içermesi de zaten Kar Wai'in yavaştan almasının sebeplerinden olabilir zira kendisi her sahneye sanat ve zerafet katmayı sever. Dedikodulara göre filmde rol alan Koreli oyuncu Song Hye Kyo bir seferinde iki yıldır bitmek bilmeyen çekimlere dayanamayıp Kore'ye bile dönmüş. Tabi Hong Kong tayfası, hele ki Tony ve Chang Kar Wai'nin tarzına alışık olduklarından onların sorun çıkardığını sanmıyoruz.

Filmde Tony Leung ve Song Hye Kyo haricinde, Chang Chen, Zhang Ziyi, Chilam Cheung, Zhao Benshan, Bruce Leung gibi isimler de var.

Ne diyelim, heyecanla bekliyoruz. Buyrun film gelene dek fragmanıyla idare edin.

1 yorum:

Mikal Zia dedi ki...

"Wong Kar Wai umumi tuvaleti kameraya alsa" hepimiz icin dogru tabir olmus :)) Bu ask adamindan Ip Man filmi nasil olacak cok merak ediyorum ama fragmanin muthisliginden iyi seyler gelecegi cok acik.

Yorum Gönder