Subscribe:

27 Nisan 2012

JYP Entertainment'in Estetiksiz Yıldızları


Bildiğiniz gibi Asya ülkelerinde özelikle Kore'de "çift göz kapağı" ameliyatı çok yaygın. Hatta yaptırmayan ünlü yok denecek kadar az. İşte bu haberimizde o ünlülerden bahsedeceğiz. Öncelikle çift göz kapağı olayını biraz açıklamak gerekirse; Asyalıların göz kapaklarında bizim ki gibi kıvrım olmadığı için gözün üstüne düşüyor ve gözler çizgi halinde görünüyor. İşte bunu engellemek için göz kapaklarına o kıvrımı oluşturan bir ameliyat geçiriyorlar ve tek göz kapağından çift göz kapağına geçmiş oluyorlar. Bu gözlerinin biraz daha iri ve yuvarlak görünmesine neden oluyor.

25 Nisan'da JPY şirketinin  ünlülerine ait fotoğraf otaya çıktı. Bunlar  2AM'den Jinwoon , 2PM'den Wooyoung, Wonder Girls'den Sohee, ve J.Y. Park'ın kendisiydi. Adeta "çift göz kapağı ameliyatı" ünlü ve popüler olmak için o kadar da gerekli değil mesajı veren fotoğraf hayranlar arasında çok konuşuldu. bir çok hayran bu ünlülerin ameliyat olmadıklarını bilmediğini belirtti.
Kaynak: allkpop

3 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Hmmm gerçekten ameliyatsız ünlü varmış demek ki :D

Niyse Canım ya araya bir Opera atsaydın da estetikli ama güzel yaaa diye bitirseydik finali :D

Astrea dedi ki...

ahaha ben de şaşırdım :D
ah ah Opera'nın uzun versiyonu gelse de yazsak diye içim gidiyor:) valla ben estetiğe karşı değilim yaptırsınlar mis gibi oh

Adsız dedi ki...

so ji sub'ta olmasını isteyenlere rağmen olmamış iyi ki de olmamış böyle daha güzel

Yorum Gönder