Subscribe:

17 Nisan 2012

Akanishi Jin Evliliğinin Bedelini Ağır Ödüyor



Sayın Okuyucular gün geçmiyor ki Akanishi Jin'in evliliği ile ilgili bir haber çıkmasın. 14 Nisan'da Kuroki Meisa bir basın açıklaması yapmış ve 4 aylık hamile olduğunu açıklamıştı. Zaten bu hepimizin tahmin ettiği birşeydi.

En son Johnny Jimusho'nun evliliğinden dolayı Jin'in bütün konserlerini iptal ettiğini bütün masraflarıda Jin'e ödettiğini yazmıştık. Johnny's bununla da yetinmedi. Jin'in Haziranda Fuji TV'de başlayacak olan dizinin kadrosundan çıkartılmasını talep ett.

Fuji TV konu ile ilgili şöyle bir açıklama yaptı "Bu konuda yorum yapmaya hakkımız yok. Akanishi Jin başrol için düşündüğümüz en güçlü isimdi ama bugünden itibaren ne yazık ki adaylarımız arasında yer almıyor"

Bana kalırsa Johnny Jimusho Akanishi Jin'in kariyerini bitirerek diğer idollerine gözdağı vermeye çalışıyor. Ne yazık ki olan yeni kurulan Akanishi ailesine oluyor.


Kaynak: Tokyohive

3 yorum:

Mikal Zia dedi ki...

Biraksin bu superstar olayini bence indie takilsin. Biriktirdigi hayranlar ona olene kadar yeter de artar bile.

Oh Yoon Joo dedi ki...

Ow yooooooo (:

Kariyerinin başlarında biri olsa yıkımı kolay olabilir ama bir süre sonra kendini çok daha iyi göstererek piyasaya çıkacağından eminim ben nedense :D

Oppamania dedi ki...

Johnny piyasada toparlanmasına izin vermez bence. İzin verirse diğer gruplara hakim olamaz onlardan biri kurallara uymazsa onlarada izin vermek zorunda.

Tamamen silinirmi? Sanmam ama üçüncü sınıf ünlülerden biri haline gelebilir zamanla :(

Yorum Gönder