Subscribe:

15 Ocak 2012

Super Junior Üyelerinin We Got Married Tanıtım Videoları Yayınlandı

We Got Married programının kahrolası yapımcıları bir süre önce dört Super Junior üyesinin dört aktris ile randevuya çıkacağını açıklamıştı. Söz konusu üyeler ne yazık ki Eunhyuk, Donghae, Kyuhyun ve Sungmin idi. 14 Ocak'ta yayınlanan bölümün sonunda ilgili bölümün tanıtımı yayınlandı.

Bu buluşmaların amacı yeni çifti belirlemekti. Yakın zaman önce Donghae *hıçkırır* ve Son Eun Seo'nun We Got Married'in yeni çifti olacağı açıklanmıştı. Gelecek bölümde diğer potansiyel çiftleri de görebilirsiniz.

Buyrunuz tanıtım videosu.


Kaynak:Allkpop

11 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Baskın basanındır canlar (: Hadi kalkın

Seymsomething dedi ki...

onların bi programa katılmaları ne kadar sevindirse de katıldıkları program we got married olunca insan ne kadar sevinebilirki?

izlemeyi reddettiğim programların başındasın we got married!
hıkhık(okuycu burada ağlar) çok üzüyor bu yapımcılar beni çookk T_T

kimbapsushi dedi ki...

Acım taze, yaram derin. Para biriktiriyorum, Kore'ye gidip kanalı başlarına yıkıcam O.o

Mikal Zia dedi ki...

Neyse.Siwon yok en azindan :p

fndk dedi ki...

bunların bu mıç mıç hallerini görünce içimdeki şiddet isteği tavan yaptı yeminle..gidip saç baş kafa göz artık Allah ne verdiyse dalmak istiyorum.. >o<

Astrea dedi ki...

oyyyşş ne sinir bir videodur bu, ben ile sinir oldum Siwon katılsaydı ne yaprdım bilemiyorum. Hayranlarına bol bol sabır diliyorum, yapacak bişi yok^^
Umarım böle erkenden bi dizi, bir program teklifi falan gelir de kızlara yada bizimkilere kısa kesmek zorunda kalırlar. (amin)
Bu kızların bu şirin olma çabası nolcak, biri telefonu ısırıyordu şirinlik yapıcam diye, sana diyorum kızım öle şirin değil yamyam olunur. Yenmez o:P

DELİ KIZ dedi ki...

bi sm bide jyp bu iki şirket şarkıcılarını hangi programa sokacaklarını şaşırıyolar.. her programda her saçma şeyde bu iki şirketin elemanları var.. işte bu yüzden çok ama çok seviniyorum jyj'nin bu sm'den ayrıldığına...

Astrea dedi ki...

Açıkcası ben programları saçma bulmuyorum, sadece sevdiğimiz ünlüler işin içinde olunca mızmızlanıyoruz ama çoğu programı severek takip ediyorum. Her yerde bu durumu görüyorum bir SM taşlama politikasıdır gidiyor, unutulmamalıdır ki K-pop piyasasının lider şarkıcılarını da SM çıkarıyor. SM nin her yaptığını onaylıyorum anlamına gelmesin ama sürekli karamak bana tuhaf geliyor.

kimbapsushi dedi ki...

Bence programa çıkmak için uğraşan SM değil zira zaten bu 4 üye TV'ye sabit bir program olmadan dahi her gün çıkabilecek popülaritede. Bu üyelerin orda olmasını isteyen WGM yapımcıları olmalı zira program eski popülaritesini bir nebze de olsa kaybettiğinden, programı izletecek idol gerekiyor. Suju üyeleri de biçilmiş kaftan en nihayetinde.
Bir de şöyle bir durum var ki SM şirketinden çıkan isimler eğlence sektöründe önemli rol oynuyor ve bu tür programlarda her daim isteniyorlar, diğer şirket grupları halka bu kadar yakın değil ya da "showman" vasfı pek taşımıyorlar.

Tabi gönül isterdi ki hiç katılmasınlar, kırıp dizlerini otursunlar:P

_Brc_ dedi ki...

Çok şükür ki Heechul asker de :D Yoksa çıldırmamak elde değil :S

Adsız dedi ki...

böyle yapmaya devam etsinler ELF'i üzüp kızdırıyorlar!! Kyuhyun manyağı olan ben sırf bu salak program sayesinde kyucuğumdan vazgeçip Jang Geun Suk ile tanışıp kaynaştım! Ohh canıma deysin, o bi kızın dibindeyse ben de JGS'ye tumblr açarım hıh! (bu arada o da çok yakışıklı ve tatlı! iyi ki katılmışsın kyu tebrikler! artık jgs manyağıyım!)

(burada ELF kıskançlık krizine girer) gözüm görmesin onu! gataputa bile duymak istemiyorum!!

*gataputa: bonamana'da kyunun dans ederken söylediği sözler...

yapımcılar ya da üyeler! sinirimi birinden çıkarmam gerek! siwon bey bu sefer harekete geçmemiş hayret :D

Yorum Gönder