Subscribe:

18 Ocak 2012

1N2D'in 2. Sezon Kadrosunda Kimler Olacak?

1N2D Season 2 : Who Stays and Who Leaves?

KBS'nin en çok seyredilen eğlence programlarından biri olan 1 Night 2 Days (Program hakkında detaylı bilgi için bakınız) geçtiğimiz günlerde son bölümü ile ekranlara veda etti. Ancak daha bitmeden ikinci sezon olacağı ile ilgili açıklamalar yapıldı. En sevdiğim program olduğu için bitmesine üzüldüm ama eski bölümleri ile bir yıl daha idare edebilirim sanırım:)

Programla ilgili yaklaşık iki haftadır sürekli haberler çıkıyor, kesin bir bilgi olmadan paylaşmak istemiyordum ama şuana kadar çıkan haberleri şöyle bir toparlamak istersek:

-Kang Ho Dong'un ayrılmasından sonra da devam eden program, Lee Seung Gi'nin de albüm çalışması için Japonya'ya gidecek olmasıyla hayli eksilecekti. Bu yüzden program bitirilip yeni yüzlerle ikinci sezon çekilmesine karar verildi. 

-Şimdilik Lee Seung Gi'nin olmayacağı kesin, onun dışında eski ekipten üyeler olabileceği açıklandı ama henüz kesin bilgi verilmedi. İlk sezondaki ekip: Uhm Tae Woong, Eun Ji won, Lee Soo Geun ve Kim Jong Min.

- İlk olarak Kim Hyun Joong'un programa katılacağı yönünde dedikodular çıktı.

Kim Hyun Joong Cast in Season 2 of KBS “1 Night & 2 Days”?

- Sonra oyuncu Joo Won'un programa katılmak için KBS ile görüştüğü bildirildi.

Actor Joo Won in Consideration for KBS "1N2D"

-Daha sonra KBS üç ünlü ile anlaşmak istediğini bildirdi. Bunlar Kim Hyun Joong, Sung Si Kyung ve Joo Won.
-Son haberlere göre 1N2D kadrosuna aktör Kim Seung Woo, şarkıcı Lee Juk ve Sung Si Kyung katılacağı yönünde. Bu bilgi diğerlerine göre daha kesin kabul ediliyor ama yine de ne olacağı belli olmaz.

Kim Seung Woo, Lee Juk and Sung Si Kyung Are Likely to Join "1N2D" Second Season

Bu üç isim ile ilgili bilgi verecek olursak:

* Kim Seung Woo'Yu en son Lee Da Hae ve Park Yoochun ile birlikte Miss Replay dizisinde izledik. Ayrıca IRIS ve Athena'da da  Lee Byung Hun olarak yer aldı.  2010 yılında KBS'nin "Win Win" adlı programının kadrosunda yer aldı ve geçtiğimiz günlerde 1N2D'in özel bölümünde yer aldı. (Bu bölümde ünlü konuklar bir programlık üyelerin yerine geçip yarışmışlardır.)

*Şarkıcı Lee Juk ise MBC'nin sitcomu  “High Kick 3” de yer alıyor ve  IU ve John Park gibi genç isimlerin albüm çalışmalarını yapıyor. 

*R&B şarkıcısı Sung Si Kyung ise en son 2011 yılında albüm çıkarmıştı. Ayrıca geçtiğimiz ay Park Jung Hyun ile birlikte beş şehirde konser turu düzenledi.

Şimdilik kesin olmamakla birlikte haberler böyle, bir daha ki sefere kesin haberlerle görüşmek üzere diyorum. 

Kaynak: soompi



0 yorum:

Yorum Gönder