Subscribe:

29 Ocak 2012

Super Junior Üyeleri Fame Müzikalinde


Super Junior üyesi Eunhyuk Fame müzikalinde sahne alıyor. Yaklaşık 4 aydır devam eden müzikalin bugün ünlü seyircileri vardı. Suju üyelerinden Donghae, Heechul ve Kyuhyun, Eunhyuk'u desteklemek için müzikali izlemeye gittiler.

İlk önce Heechul twittera aşağıdaki fotoğrafı yükleyerek "Hee&Hae, Eunhyuk'un müzikaline gidelim bebeğim. bugün tarihi bir gece. İngilizce Konuşamıyorum. lollollol" diye İngilizce tweet yazdı.

Gösteriyi izledikten sonra ise, ilk baştaki dörtlü fotoğrafla:
"Eunhyuk'un müzikalini izledim çok ilginçti. Eunhyuk'un şarkısı canlandırıcıydı. Fame'in şerefine."

Heechul'dan sonra Donghae'de Korece: "Şimdi Eunhyuk'u Fame'de izleyip geldik. Yaptığınız iş takdire şayan." dedi.

Son olarak Eunhyuk "Hee-nim, Lee Donghae, Kyu!!! Erkeklerin sadakati, teşekkür ederim kekekeke, Şarkım için atıldığımı söyleyebilirsiniz, değil mi?" dedi.

Not: Heechul askerde değil miydi? Nasıl müzikale gitti diyenler için, Heechul sağlık sorunları nedeniyle askerliğini çeşitli kamu hizmetleri yaparak tamamlıyor. Son günlerde askeri bir radyo programı sunacağı konuşuluyor. Hatırlarsanız Gong Yoo'da askerliğini radyo programı yaparak tamamlamıştı.

Kaynak: allkpop

4 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Bildiğin Mine Heechul'u kaçırdı durumu (: Bize sağlık problemi falan diyerek geçiştiremezsiniz bebeğim :P Heechul'den bulaştı vııış.

Astrea dedi ki...

Haha arada askerden kaçırıyor böle müzikalleri falan gezdirip geri bırakıyor:P

minekibuu dedi ki...

hedef şaşırtıyoruz, müzikal vs. diye oysa ki gizli gizli bana kaçıyor. aman basındır, fanlardır duymasın :P. aramızda kalsın

Astrea dedi ki...

Sen hiç merak etme rahat rahat kaçın biz kılıfını uydururuz müzedir, operadır, müzikaldir:P

Yorum Gönder