Subscribe:

19 Ocak 2012

Lee Seung Gi ve Ha Ji Won "The King" Dizisinde Beraber Oynayacak

Lee Seung Gi and Ha Ji Won for Upcoming Drama "The King"

The King dizisi ile ilgili haberler bitmek bilmiyor. En son şu haberde Ha Ji Won'un kesin olarak anlaştığını ama Cha Seung Won'dan haber beklendiğini söylemiştik. O haber olumsuz olarak gelmiş ve yeni erkek başrolü olarak Lee Seung Gi seçilmiş. Bu sefer MBC yetkilileri kesin diye açıklama yapmış ama ne olur ne olmaz açık kapı bırakmak lazım bu dizinin kaderi de Poseidon gibi oldu oyuncu kadrosu haberlerine her gün bir yenisi eklendi. Lee Seung Gi'nin yeni bir dizide oynayacak olmasına sevinsem de Ha Ji Won'la uymamışlar gibi geldi. Tabi bu önyargı olur bir izleyip görmek lazım dizideki karakterleri ile belki de çok uyumlu olmuşlardır.
Yorumlarımı bir kenara bırakıp dizinin konusuna dönecek olursak; Kuzey Kore Özel Ajanı  Kim Hang Ah (Ha Ji Won) ile Veliath Prens  Lee Jae Ha (Lee Seung Gi) arasındaki anlaşmalı bir evlilik ile ilgili.
Lee Seung Gi bu diziyle iki yıl sonra ekranlara dönmüş olacak. en son 2010 yılında My Girlfriend Gumiho'da oynamıştı. Mart ayında başlayacak olan diziyi merakla bekliyoruz.

Kaynak:soompi

0 yorum:

Yorum Gönder