Subscribe:

4 Kasım 2011

SHINee Londra Konserini Başarılı Bir Şekilde Tamamladı


Şu yazıda konseri duyurmuştuk. Grup 3 Kasım'da konseri başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve oldukça dikkat çekti. Konser "6. Londra Kore Filmleri Festivali"nin açılış etkinliği oldu ve "Odeon West End Theatre"da düzenlendi.

Konser öncesi hayranlar Korece pankartlarla SHINee'ye sevgilerini gösterdiler ve bina önünde büyük bir kalabalık oluşturdular. Tiyatro binasının temsilcilerinden biri şöyle yorum yaptı. "SHINee'nin konser biletleri Harry Potter filmlerinden bile hızlı sattı. SHINee'nin konseri web sitemizin çökmesine sebep olan ilk organizasyondu."

Konserde The Guardian, Independent, The Times ve CNN'den gazeteciler de vardı. SHINee medyadan Kpop ve festivale yer vermeye devam etmelerini rica etti.

Grup konsere Ring Ding Dong ile başladı ve Replay, Juliette, Lucifer gibi hitlerini seslendirdi. Bunun dışında grup üyeleri solo performanslar da sergilediler.

4 Kasım itibariyle ülkelerine dönen SHINee üyeleri Japonya'da 4 Aralık'ta çıkacak ilk albümleri The First için çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak:Allkpop

2 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Hayri Pıtırla karşılaştırılmış bebelerimiz (: Bizim ülkemize gelince Recep İvedik'ten bile çok sattı denirse kültür şoku yaşar, telef olur bu bebeler (:

kimbapsushi dedi ki...

Hahah Recep İvedik'i geçmeleri imkansız, halkımız o seviyeye ulaşamadı henüz. Halkımız süt gibi çocuklardansa, döşü kıllı ayıları seviyor:P

Yorum Gönder