Subscribe:

9 Kasım 2011

Yamapi Drama Alemine Dönüyor!


Sonunda diye haykırmak istiyorum yüksek müsaadenizle. Yamapi Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak yepyeni bir diziyle ekranlara dönecek, dizinin adı akılda tutmak için biraz fazla uzun gerçi, "Saikou no Jinsei no Owarikata- Ending Planner", şimdiden anlaşalım biz kısaca "Ending Planner" diyelim olsun bitsin.

Yamapi Ekim ayında bildiğiniz gibi grubu NEWS'dan ayrılmıştı. Aynı zamanda Nishikido Ryo da gruptan ayrıldı, belirtelim. Zaten son senelerde ikili solo çalışmalara ağırlık vermişti. Bu drama Yamapi'nin ayrılık kararından beri ilk çalışması olacağından da merakla bekleniyor. Üstelik Yamapi Code Blue'dan beri dizide rol almamıştı.

Yamapi'nin canlandıracağı karakter ölen babasının ardından işini isteksizce devralmak zorunda kalıyor. Tuhaf bir işi var, cenaze işleriyle ilgilenen bir şirketin başına geçiyor. Bu şirket naaşları polisten devralıyor, karakter bu yolla insan ilişkilerini daha iyi anlar hale geliyor. Aklıma Okuribito filmi geldi birden.

Tüm bunların yanında karakter tabi ki çaylak bir dedektifle de yakınlaşıyor. Yamapi role hazırlanmak için bu işi yürütenlerle görüşecek, işin gerçek anlamda içine girecekmiş.

Dizinin ilginç konusu beni heveslendirdi ama Yamapi'nin artık Akira gibi (Bkz:Nobuta wo Produce) bir rolde oynamasını istiyorum. Gerçek karakterine yakın bu soğuk rollerdense, hafif çatlak rollerde daha çok yıldızlaşıyor. Sizce?

Kaynak:Tokyohive


1 yorum:

Kore Delisi dedi ki...

Kesinlikla katılıyorummmmm. Yamapi'yi Akira gibi çatlak rollerde izlemek çok zevkli, umarım onun gibi bir karakteri daha canlandırır. Adam gerçek ahayatta da soğuk zati(yada öyle görünüyor) burdaki cenaze işleriyle uğraşan rolu cuk oturacaktır bizimkine:) Yinede gönlüm Akira dan yana^^

Yorum Gönder