Subscribe:

5 Kasım 2011

Çin Medyasında Koreli Aktrislerin Estetik Dedikodusu

Chinese News Media Stirs Up Korean Actresses Plastic Surgery Rumor Again

Çinli bir online haber sitesi Kore'nin çok ünlü oyuncularından "Han Eun Jung, Kim Hee Sun, Go Hyun Jung ve Chae Rim" gibi isimlerin estetik güzelleri olduğuna dair bir haber yayınladı.
Haberde daha çok Han Eun Jung (Gumiho: Tale of the Fox’s Child) üzerinde duruldu ve son görüldüğü yer olan  Blue Dragon Film Ödülleri'nde Full House'deki hali ile karşılaştırıldığında çift göz kapağı ameliyatı olmuş gibi göründüğünü söylendi. Hatta onun ameliyattan sonra şişirilmiş gözleri ile Garfield'e benzediği bile yazıldı.


Chae Rim (Oh My Lady), gibi aktrislerinde konuşulduğu haberde "Daha önce çok tatlı baktığını şimdilerde daha sert bakışlı olduğu." yazıldı.


Doğal güzelliği ile ünlenen Jun Ji Hyun (A Man Who Was Superman) içinse burnundaki çocukluktan kalma  izin artık olmadığı vurgulandı.

Bu Çin medyasının Koreli ünlülerle ilgili ilk dedikoduları değildi. Dedikoduların doğru veya yanlış olduğu bilinmemesine rağmen bu tartışma asla bitmeyecek gibi görünüyor.
Kaynak: soompi

6 yorum:

~kendisi dedi ki...

Zaten ya Çin ya Japonya, Korelilere laf atmasalar olmayacak :D Estetikse estetik, biz onları öyle kabul ediyoruz sorun değil^^ Yazı için teşekkürler çingu :)

tarih84 dedi ki...

koredeki estetik manyaklığı ççok fena, time filmi geldi yine aklıma. ilk resimdeki bayanı çook eskilerden bilirim her zaman bir burun estetiği olduğundan emindim göz kaş anlayamamışız demekki

Seymsomething dedi ki...

e orada herkesin illa 1 kere estetik yaptırdığı zaten bilinen bir gerçek daha ne diye kurcalıyorlar ki :D

Astrea dedi ki...

Biz bile alıştık Kore'lilerin estetik olayıda daha diğer uzakdoğu ülkeleri alışamamış anlaşılan:)

Adsız dedi ki...

Valla Japonlar Cinliler secmıyse Kore mı ne dıye K pop oralarda cıkıs yapıy.Ikı yuzlü bu japon ve cinliler. Zaten dikkat ettiyseniz kpop idollerinin kore konserlerinde güzel giyiyolar.Ama bi tokyoyo gidince hepsi cıldırıyo. SM isini biliyo Japonlar öyle sevyo diye öyle giydiriyo.

Ceylin'in Annesi dedi ki...

Ne var yani, estetiği seviyorlar, giyime kuşama önem veriyorlar.
Yağsızlar da ne giyseler yakışıyuor, ciltler bebek gibi.
E herkes yapsın da görelim, nerde...

Yorum Gönder