Subscribe:

22 Kasım 2011

Super Junior, 2NE1 ve HyunA "2011 YouTube Kpop Ödüllerini" Aldılar


Super Junior, 2NE1 ve HyunA Youtube'da dinleyici sayıları  tüm yıl üst sıralarda yer aldılar. bunun sonucunda 22 Kasım günü bu üç grup Google Kore tarafından verilen  "2011 YouTube Kpop Awards" sahibi oldu.

HyunA, ondan daha iyileri varken insanların onun videolarını Youtube'a yüklediğe şaşırdığı belirterek bu ödülün ona güç kazandırdığını söyledi.

2NE1, ise gelecekte daha bir çok iddalı video yükleyeceklerini ve onları izlemeye devam etmelerini söyledi. ‘I Am The Best’ videosu için çok çaba sarfettiklerini bu yüzden bir çok insanın o videoyu izlediğini ekledi.

Super Junior lideri LeeTeuk ise dünya çapında hayranları sayesinde bu ödülü aldıklarını belirtirken kendisinin de videolara 10 defa tıkladığı itirafında bulundu. Kore kültürünü tüm dünyada duyurmak istediğini söyleyen LeeTeuk, bundan sonraki konser  turlarında videoları Youtube'a yükleyeceğinin sözünü de verdi.


Super Junior,  “Mr. Simple” klibinin 26.9 milyon tıklamayla 1. olurken, 2NE1 ‘I Am The Best’ in 22 milyon tıklanmasıyla 2., HyunA'da “Bubble Pop” klibinin 21.6 milyon tıklanmasıyla 3. oldu.

Kaynak: allkpop (

0 yorum:

Yorum Gönder