Subscribe:

11 Kasım 2011

Matsu+Eita-Yeni Dizi=Sugoi!


Matematiğe soyunduğum başlığı geçip (zaten Matematik en zayıf noktamdır), sadede gelelim. Daha dün Matsu'yu özledim yok mu yeni dizi diye dolanıyordum ki temiz kalpliymişim, gecenin bir yarısı bu şahane habere rastladım sayın okurlar. Başlık her şeyi anlatıyor ama daha verilecek sürüyle ayrıntı var tabi ki.

Fuji TV'de Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak dramada başlıkta gördüğünüz Matsumoto Jun ve Eita haricinde, Oizumi Yo da yer alacak. Dramanın adı Lucky Seven olacak ve bu üçlü bu kez dedektifi oynayacak.

Fuji TV bu güzel kadrodan da anlaşılacağı gibi çok iddialı zira prodüksiyon ve aksiyon sahnelerinden sorumlu olacak isim Sato Shinsuke, GANTZ'ın yönetmeni. Kanal bu dizinin Pazartesi kuşağındakiler içinde gelmiş geçmiş en iddialı yapımlardan olacağını söylüyor.

Dizinin ismi ise dedektiflik bürosunda çalışan yedi pek yetenekli dedektiften geliyor, ismini açıkladığımız oyuncular haricinde 4 de kadın oyuncu olacak. Bu yüzden takım çalışması da dizide önem arz edecek.

Matsu ekibe yeni katılan çaylak ve hevesli dedektifi canlandıracak. Eita ise onun karakterinin tam zıttı, cool ve sakin bir karakteri canlandıracak. Bu yüzden ikilinin bolca takışmalarını izleyeceğiz. Oizumi'nin canlandıracağı karakter ise ikisinin "senpai"si olarak arabulucu görevini üstlenecek ve aralarındaki zıtlaşmaları azaltacak. Ancak o da pek durgun bir karakter sayılmaz.

Uzun zamandır dramalarda görmediğimiz Matsu duygularını şöyle ifade etmiş, "Bence muhteşem bir drama olacak, yedi çok farklı karakteri bir araya getirecek. Heyecanınızı canlı tutmanın yanı sıra, güldürecek de. Şimdiden bu şahane ekiple bir araya geleceğim için heyecanlıyım."

Eita'nın yorumu şöyle "Görünüşe göre Matsumoto ile bolca aksiyon sahnemiz olacak. Onunla iyi bir uyum yakalamak için var gücümle çalışacağım."

Oizumi ise istekli olmanın yanı sıra pek rahat görünüyor. Şakacılığı elden bırakmamış. "Heyecan had safhada, malum prime time'da yayınlanacak dizi! Lütfen Matsumoto, Eita ve benim aramdaki aşk üçgenini bekleyin."

Dizinin kadın oyuncuları henüz netleşmedi, takipte kalın zira biz tüm gelişmeleri aktarmaya kararlıyız.

Faydalı Not:
Sugoi:Süper, harika gibi anlamlara geliyor.
Senpai: Konumca ve yaşça sizden büyük kişiler için kullanılıyor.

Kaynak:Tokyohive



1 yorum:

La Fea dedi ki...

Buna ben bakarım en azında. Eita çok şeker. Evlendi dimi :)) tühhh :P Bakalım izlenmeye değer gibi şimdilik. :)

Yorum Gönder