Subscribe:

7 Kasım 2011

Ödül Gecesi'nden Bigbang'e Dair Yeni Gelişmeler


Dün gece şu yazımızda Bigbang'in büyük zaferini duyurmuştuk. Tabi ki törene dair yeni haberler, videolar ve fotoğraflar gelmeye devam ediyor.

Biliyorsunuz Bigbang sadece Worldwide Act kategorisinde ödülü kucaklamakla kalmadı, twitterda en çok bahsedilen ünlü de oldu. MTV bu yıl bir farklılık yaptı ve dev ekranda twitterdaki çekişmeyi gece boyunca gösterdi, biz de tüm dünya ile beraber sürekli Bigbang'in dünya devleriyle kapışmasını keyifle izlemiş olduk. Gece sonunda Bigbang Lady Gaga, Justin Bieber ve Selena Gomez gibi güçlü fan kitlesine sahip isimleri geçerek twitterda en çok bahsi geçen isim oldu.


Grup Paparazzi Buzz kategorisinde de 2. oldu. Bu kategori kırmızı halı görüntüleri en çok retweet edilen isimlerden oluşuyordu.

Bigbang zaferleri öncesinde kırmızı halıda röportaj vermişti. TVde izleme imkanımız olmasa da, röportaj nete düştü. Röportajda Taeyang şu ifadelerle orda olmanın kendisi için önemini vurguladı. "Ben MTV ile büyüdüm, bize her zaman müzik videolarını gösteren ve müzikle alakalı gelişmelerden haberdar eden bir yer olmuştur." dedi. G Dragon'a en çok görmek istediği isimler sorulduğunda ise Lady Gaga ve Bruno Mars isimlerini verdi. Söz konusu röportaj şuradan izleyebilirsiniz.
Dünkü yazımızda grubun ödülü aldıkları anın videosunu paylaşmıştık. VIPler boş durmamış ve videoyu İngilizce'ye çevirmişler bile. Söz konusu videoya şuradan ulaşabilirsiniz.
Efsane grup Queen üyeleriyle.

Kaynak:Allkpop

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hani dün VIP'ler için bir çok mutluluk yaşandı ya! En önemlisi de 5'inin bir arada oluşuydu. Sonrası tabi ki ödülü kucaklamaları oldu. Hani milliyetçi damarım bile onlar için kabardı enteresandı, inanılmazdı, tarif edilemez yaşanmalıydı yani.

Bu arada Lady Gaga sahneye çıkarken GD'nin suratındaki koca gülümsemeden ben anlamıştım onu görmeyi ne kadar istediğini. Zaten ekrandakilerden çok arka taraflarda onları görmeye çabaladım yani :D

Adsız dedi ki...

Çok süper bir haber! BigBang için sürekli oy verdik, 1. olmasına çok sevindim. ;)
Bu arada yarışmada neden Türkiye yoktu dedi bir arkadaşım... Haklı aslında, neden Türkiye yoktu?

Yorum Gönder