Subscribe:

27 Kasım 2011

Jo In Sung Sevgili İstiyormuş


Hiç üzülme, biz çaresine bakarız In Sungşi, derdin bu olsun. Şaka bir yana In Sung yakın zamanda SBS Power Fm'in konuğu olmuş. Kendisine neden kız arkadaşının olmadığı sorulmuş. Cevabı şöyle olmuş. "Çevremdeki insanların beni kızlarla tanıştırmalarını dilerdim. Hoşlanabileceğim biriyle tanışırsam, çok mutlu olacağımı düşünüyorum."

Açıklamasına esprili bir dille devam etmiş ve "Yılın 360 gününü arkadaşlarımla geçiriyorum. Bir kaç gün önce yine buluştuk ve hepimiz neden bu şekilde yaşadığımızı sorduk birbirimize." demiş.

Sunucu bir ilişki isteyip istemediğini sorunca ise "Tabi ki. Özellikle de hastalandığımda. Grip olduğum zaman ya da askerdeyken, bir kız arkadaşımın olmasını gerçekten çok istedim. İnsanların neden evlendiğini de o zaman anladım. Eğer bir kız arkadaşım olsaydı çok daha iyi hissedeceğime eminim." demiş.

Eğer isteseydin kız arkadaşın olup, sana çorbalar pişirecek, askerdeyken fanila gönderecek çok kişi tanıyorum In Sung şi. Ne diyelim gönlüne göre bir kızceğiz bulman dileğiyle.

Kaynak:Allkpop

6 yorum:

tarih84 dedi ki...

sen iste Türk kızları feda sana diyorum:)

Tüek kızları derken kendimi çıkarıyorum! Benim başım bağlı =)

ShiNn_Min dedi ki...

Oyşşş Sungiee yavrim bidenem sen kız arkadaş mı istiyorsun bak burda hazır üretilmiş hizmete açık biri var valla geliyorum bekle beni...İstediğin çorba olsun len yaparım ni demek bilseydim askerdeykende gelirdim:)))Onca zaman asker yolu bekledim tühh tühh önceden neden açıklamadın duygularını lan sen gidince kendime yeni gıcır oppalar buldum ama senin yerin ayrı bebem ilk oppişlerimdensin seğen içün yapmayacağım yok şimdiki aşkımı satamam ama seni onun yanına yancı olarak alabilirim ne dersin lan JW hazır konser falan gezerken biraz senle takılırız ben duyurmam merak etme:)))Sonuçta seni onunla boynuzlamıştım ahh eski günlerimiz geldi aklıma gel yeni temiz bir sayfa açalım erkekim hahahahaha

Oh Yoon Joo dedi ki...

Evde mi kaldın annem sen ? Alır besler büyütürüz biz seni In Sung shi (: O kuzum kıvır kıvır dolaşırmış merinos mübarek (: Gelecek yıl Siwon yerine bundan ithal edelim bence (:

kimbapsushi dedi ki...

Hahah hepiniz manyaksınız.

Ama görüşlerinize katılıyorum:)

urasil dedi ki...

ben buna evlenmeden önce taliptim aslında ama artık mimkin değil, geç kaldı^^
kısfmet.

kimbapsushi dedi ki...

@urasil
Hahah sen evlisin, ben değilim. Şansına küs:P

Yorum Gönder