Subscribe:

3 Kasım 2011

CN Blue ve FT Island 2012'de İngiltere'ye Açılıyor!


CN Blue ve FT Island yakın zaman içinde rock gruplarının evi olarak bilinen İngiltere'ye açılıyorlar. İki grup 2012 başlarında İngiltere ve Fransa'da konser hazırlıkları içinde. Çoğu kişinin bildiği üzere, İngiltere The Beatles, The Rolling Stones, Oasis, Blur ve Muse gibi grupları çıkardığından grup müziğinin ana vatanı olarak kabul edilir. Kpop ise son yıllarda dans müziğine ağırlık vermiş durumda, bu yüzden CN Blue ve FT Islang gibi rock gruplarının da Avrupa'ya açılmaya başlaması ayrı bir önem arz ediyor.

Grupların Avrupa'ya açılması ise CJ E&M tarafından organize edilecek olan "M-Live" adlı konser sayesinde mümkün olacak. CJ E&M yöneticilerinden Ahn Seck Jun "Sadece idol grupları değil, pek çok farklı türdeki Kore grubunu da Avrupa'ya tanıtmayı amaçlıyoruz." şeklinde açıklama yapmış.

CN Blue ve FT Island'ın bağlı oldukları ajansın CEO'su Han Sung Ho ise şu sözlerle kendilerine güvenlerini ortaya koymuş, "Müzik gruplarının anavatanı İngiltere'ye açılma fikri üzerimizde baskı oluştursa da ben bunun olacağını tahmin ediyordum. Kore'deki daha eski gruplara da baktığımda (CN Blue ve FT Island'dan önceki gruplar kastediliyor), Kore'deki grup müziğinin dünya standardının çok da altında olmadığını görüyorum."

CJ E&M M-Live organizasyonu için 2 Kasım'da bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya 6 büyük şirket de katıldı. Katılan şirketler ve grupları; Cube Entertainment (G.NA, B2ST, 4Minute), Star Empire (Z:EA, Jewelry), Amoeba Culture (Dynamic Duo), FNC Music (FT Island, CN Blue), Jungle Entertainment (Drunken Tiger, Leessang) ve J-Tune Entertainment (MBLAQ).

Bu durumda yolları açık olsun demekten başka çaremiz yok. Oralarda yaşayan arkadaşlar bu organizasyonu kaçırmamalı.

Kaynak: Cnbluestorm

3 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Ne diyelim yolları açık olsun kuzuların (: Avrupa'ya gelip giderken Türkiye'de mola verecekleri günleri görebilmek dileğiyle :D

Seymsomething dedi ki...

sırf şu konserleri kaçırmamak için bir gün toplayacağım pılımı pırtımı avrupaya açılacağım ya yok böyle bir şey. cidden yolları açık olsun hepsinin ve türkiyeyi de görsünler arada yani :D

Berre dedi ki...

Oww, bu da guzelmis :)

Larc en ciel de gelecekmis, Nisan'da. Durup durup biletlerini kontrol ediyorum :P

Yorum Gönder