Subscribe:

1 Mayıs 2012

SNSD'nin Yeni Alt Grubu TaeTiSeo "Twinkle" için Klip Yayımladı


Uzun süredir isimleriyle olsun üyeleriyle olsun çokça tartışılan Girls Generation'un alt grubu olan TaeTiSeo albümlerini çıkardılar ve albümle aynı adı taşıyan Twinkle şarkısına klip bile geldi. Grup Taeyeon, Tiffany ve Seohyun olmak üzere üç kişiden oluşuyor ve grubun ismi de üyelerin ilk isimlerinin birleşiminden oluşuyor.
Bu blogta pek bahsetmedik ama "Nedir bu tartışmalar?" derseniz. İlk başta alt grubun isminin neden bu kadar karışık ve anlamsız seçildiği oldu. İkinci tartışma ise neden bu üç üye seçildi gibi sorular hayranların aklını karıştırdı.
SM'den bunlara hemen bir cevap geldi, bu grubun kalıcı olmadığını ve her seferinde farklı üyelerle yeni alt grupların çıkacağını ve isimleri de üyelere göre değişeceğini açıkladı. Bu açıklamadan sonra isim ve üyeler mantıklı geldi ve hayranlar şarkıyı beklerken bir yandan da yeni alt grupta kimlerin olacağını konuşmaya başladılar.

Bu gelişmeleri özet geçtikten sonra gelelim "Twinkle"nin klibine, 70/80'li yılların esintilerini taşıyan şarkıya nasıl bir klip gelmiş hep birlikte izleyelim:



Kaynak:allkpop

2 yorum:

Suspusningi dedi ki...

Ahaha ilk chanyeol'ü gördüm sandım (fotografçılardan biri), sonra Sehun ve Kai'yi görünce tamam dedim, Exo'yu kapaklamış bunlar.

Astrea dedi ki...

Chanyeol'um şapşalım tam tipine göre rol vermişler ama tombiş göründü bu klipte gözüme :D
Kai ve Sehun'un girşleri süperdi bayıldım o kısma bir de Beakhyunu gördüm sanki çok kısa geçti emin olamadım ayna önünde sandalyede oturanda oydu sanırım. Yaa Exo K böle her yerde çıkıyor bizim Exo M yazık değil mi ha sorarım ahaha
Neyse fazla kızların arasında dolaşmasınlar daha iyi :D

Yorum Gönder