Subscribe:

26 Ekim 2011

X Japan Asya Turnesinde Son Durum



Jrock efsanesi X Japan dünyanın çeşitli ülkelerini yaz boyu dolaştıktan sonra, özüne döndü malumunuz. Bu ay büyük bir Asya daha doğrusu Uzak Doğu turnesi gerçekleştirecek. Alınan son haberlere göre turnenin Pekin ayağı ne yazık ki iptal edildi. Neden olarak ise teknik ve prodüksiyon ile bağlantılı sorunlar gösterildi.

Grup üyeleri kararla ilgili çok üzgün olduklarını ve yakın zamanda Pekin'de bir konserin ayarlanmasını dilediklerini belirtmişler.

Asya Turnesi'ne dönersek, Yoshiki dün Seul'e vardığı haberini verdi, nitekim turne 28 Ekim'de Seul'de yapılacak konserle start verecek. Program şu şekilde:

28 Ekim- Seul, Olympic Park Gymnastics Stadium
30 Ekim- Şangay, Shangai Grand Stage
4 Kasım- Hong Kong, Asia World Expo
6 Kasım- Taipei, Nangang Exhibition Hall
8 Kasım- Bangkok, Impact Arena

Kaynak: Tokyohive

4 yorum:

Miss_Nefertiti dedi ki...

Offf yaa hem twitterden hemde resmi sitelerinden programı takip ediyorum ama gönül orada hemde en ön sırada olmak istiyor :)

Bu arada uzak diyarların haberlerini bizlere ulaştıran blog hayırlı olsun :) :)

kimbapsushi dedi ki...

Çok sağol Nefi'cim. Aynen kanlı canlı izlemek dileğiyle diyorum. X yazısı yazdım, gözlerim seni aramadan koştun geldin iyi oldu:)

Miss_Nefertiti dedi ki...

Ses tellerimi yok edene kadar 'We're X' diye bağıracağım :))) yeterki gelsinler. X yazısına da yorum yazmazsam nerede kaldı benim X liğim :) (X japanı bilmeyen bişi anlamadı yazdıklarımdan euheuheue)

kimbapsushi dedi ki...

Seni ancak ben anlarım, X sevgisi başkadır. X pozisyonuna geçip seninle beraber We're X! diye haykırmaktayım an itibariyle. (içimden ama:))

Yorum Gönder