Subscribe:

27 Ekim 2011

Lee Seung Gi'den Son Haberler

Bana kalsa her dakika Seung Gi haberi postlayacağım ama sizi Seung Gi haberleriyle boğmamak için 2-3 haberi biriktirip öyle yazayım istedim. Taze taze haberlerimize geçelim:
*Lee Seung Gi 5. Albümü ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı. Daha önce şuradaki yazımda Seung Gi'nin dijital single çıkardığını duyurmuştum. (O zamanlar Uzaktan Al Haberi yoktu, her yer dutluktu) Her albüm öncesi yaptığı gibi mini single ile adını duyurup asıl bombayı sona sakladı ve 26 Ekim itibariyle patlattı.

*Yeni albüm klipsiz olmaz tabi ki ama klip albüme adına veren "Tonight" parçasına değil de "Because We’re Friends“ parçasına gelmiş. Klipte Seung Gi, sevgilisinden yeni ayrılmış bir arkadaşına aşık. Kız diğer çocuk için üzülürken bizimki de onun için üzülüyor.
Burada yorumda bulunmadan geçemeyeceğim: Annem, kimler üzmüş seni gidip dövelim. (Tamam vurmayın ergen yorumlarıma son veriyorum)

Klibi izleyelim:


*İkinci haberimiz ise Seung Gi'nin bugün yayınlanan Lee Seung Gi’s Five Minute Music Broadcast' ta yaptığı açıklamalarla ilgili. (Ne kadar taze haber siz düşünün^^)
Askere ne zaman gideceği sorulduğunda Seung Gi aslında bu yıl gitmek istediğini ancak projeler nedeniyle önümüzdeki yıla bıraktığını söylemiş. Bunun kesin bir karar olmadığını ama kesinlikle genç ve sağlıklıyken askere gideceğini çok geç kalmayacağını açıklamış. Görünen o ki önümüzdeki bir kaç yıl içinde Seung Gi asker yolcusu. (Astrea burada göz yaşlarını tutamaz.)

*Gözyaşlarımı silip üçüncü haberimize geçiyorum. Aynı programda Kang Ho Dong hakkında sorulan bir soruya da onun yerinin asla doldurulamayacağını, onunla geçirdiği yıllar boyunca ondan çok şey öğrendiğini söyleyerek cevap vermiş.
Küçük bir hatırlatma: Kang Ho Dong vergi kaçırdığı iddiası üzerine tüm kariyerinden vazgeçmiş ve show dünyasından çekilme kararı almıştı.

Bugünlük Seung Gi haberlerimiz bu kadar, daha nice haberde buluşmak üzere^^

Kaynak: allkpop


0 yorum:

Yorum Gönder