Subscribe:

30 Ekim 2011

SNSD'nin Yeni Tarzı İşe Yaradı mı?

New Concept for SNSD: Did It Work?

SNSD 3. albümleri "The Boys" ile kız gruplarına yeni bir görünüm kazandırdı mı?
Şimdi bu sorunun cevaplarını arayacağız. "SNSD'yi nasıl bilirsiniz?" diye sorarsak, muhtemelen çekici görünüş, senkronize dans ve şirin şarkılar olarak cevap vereceksiniz.
Örnek bir fotoğraf:

Ama bu SNSD artık geride kaldı. 3. Albümle birlikte imzaları olmuş bu üç özelliklerini bir kenara bıraktılar. Şirin şarkı konseptinin yerini rap şarkılar aldı ve senkronize dans değil bireysel danslar öne çıktı. Artık sahnede dokuz farklı kız dokuz farklı renk vardı. Bu halleriyle onlara yabancılık çekebilirsiniz ama en kısa zamanda alışacağınıza emin olabilirsiniz.

"The Boys" şarkısı ile ilk kez rap söylediler ve bu şarkı onları daha güçlü ve karizmatik yaptı. Tabi ki tek değişiklik şarkıda değildi. Sahne şovlarında artık dokuz farklı dans görmek mümkündü. Kıyafet olarak baktığımız da sahnede dokuz farklı tarz görüyoruz. 2011 sonbaharının modası olan erkeksi ceketler, üniforma havası veren takımların yanı sıra pelerinleri de görmek mümkün.

Diğer albümlerinde tek düze ve katı bir grubu vurgularken bu albümde her üyeyi ayrı ayrı vurgulayarak daha bireysel bir imaj çizmişlerdir. SNSD "The Boys" albümündeki akılda kalan melodileriyle, üniformalı kıyafetleriyle gelecekte bir çok kız grubuna öncü olacağa benziyor. Siz neler düşünüyorsunuz?
Kliplerine göz atmak için buraya , sahnede izlemek için buraya buyrunuz.
Kaynak: allkpop
Not: Bire bir çeviri değil, kendi yorumlarımı da içeren bir özettir.

2 yorum:

Aicha! dedi ki...

Bence bu halleri daha iyi oldu! Artık hepsi 20sini geçmiş 9 kız var burda :) Dansları böyle daha iyi oldu ama SeoHyun naparsa yapsın onu görünce "ahh çok şirin" diyorum :)

Astrea dedi ki...

Katılayorum, artık şirin kız imajından daha olgun bir imaja bürünmelerin vakti gelmişti:) Artık Kpop kız gruplarının ablaları oldular^^

Yorum Gönder