Subscribe:

25 Ekim 2011

Sen de mi Jay?


Bir gizli evlilik haberi de Hong Kong semalarından geldi. Uzak doğunun dahi çocuklarından Jay Chou iddialara göre Fransa seyahati sırasında 18'lik melez Hannah Quinlivan ile evlenmiş. Müzik şirketi olaydan bihaber olduklarını dile getirseler de, Jay'e yakın kaynaklar evliliğin yakında duyurulacağını iddia etmiş.

Jay Chou, tanımayan için özetlersek, Tayvan doğumlu ancak ünü tüm Asya'ya hatta dünyaya yayılmış bir sanatçıdır. Öncelikle klasik müzik eğitimi alan Jay, başarılı bir piyanisttir. Müzik dünyasına bu şekilde giriş yaptıktan sonra R&B'den, klasik Çin müziğine pek çok türü harmanladığı albümler çıkarmıştır. Sonra sinema dünyasına oyunculukla giriş yapmış, hatta en sonunda Secret filmi ile yönetmenliğe de el atmıştır. Hollywood yapımı filmlerde önemli rollerde yer almış biri olarak ne kadar etkili bir figür olduğunu daha net anlatabiliriz.

Tabi ki bu haber hayranları memnun etmemiş. Yine de dedikodu yayıldıkça da pek çok kişi inanmaya başlamış, zira Jay son zamanlarda bolca evlilik fikrinden bahsediyormuş ve Hannah'nın onu eski sevgililerinden daha iyi anladığını ve annesiyle de iyi anlaştığını söylüyormuş. Bu noktada bizim Türk analarından biri olsaydı "Kızım, o çocuk anasına düşkünse dikkat et, evlenince çok eve sokma." derdi, ancak Hannah şansına küssün, ne yazık ki Türk değil. İddialara göre Japonya'ya balayına gitmişler ve Jay'in annesi de oradaymış. Biri Oedipus complex mi dedi?

Sonuç olarak, Jay dedikodulara henüz resmi bir açıklama getirmiş değil, ancak hayranlar kendilerini en kötüsüne hazırlamış durumda. Çoğunluk ise 18lik bu kızla, Jay'in evliliklerinin çok sürmeyeceğini düşünüyor. Bekleyip görelim.
Not: Ama bunu yapmayacaktın Jay!

Kaynak: JayneStars

0 yorum:

Yorum Gönder