Subscribe:

31 Ekim 2011

Tayvan'dan Kısa Kısa...


Tayvan eğlence dünyasıyla ilgilenenler azınlıkta olabilir ama bu bizim haber paylaşmayacağımız anlamına gelmiyor. Son zamanlarda Tayvan semalarından kulağımıza çalınanları paylaşmak boynumuzun borcu. Buyrun.


* Yakın zamanda düzenlenen Golden Bell Awards ile Tayvan tvlerinin başarılı isimleri ödüllerine kavuştu. Gecenin en büyük çekişmelerinden biri en iyi aktör dalında yaşanmış ve ödülü Wilber Pan almış. Kendisi de bunu hiç beklemiyormuş ve zaten iş için Çin'de bulunduğundan törene de katılamamış. Çok şaşırmış, gözyaşlarını tutamamış ve hayatında en büyük öneme sahip iki rol arkadaşını aramış. Bunlardan biri Rainie Yang, ona gelicez. Ondan önce Will Pan'in ödülünün deyim yerindeyse burnundan getirildiğini söyleyelim, çoğu kişi Pan'in bunu hak etmediğini düşünüyormuş. Wilber Tayvan'a dönüşte kendisi için düzenlenen ödül töreninde negatif yorumların da etkisiyle gözyaşlarına boğulmuş. Bkz:Üstteki foto.

*Gelelim bizim kıza, bizim kız dediğime bakmayın hiç sevmem. Devil Beside You ve Hi My Sweetheart dizilerinde izlemiştim(iki diziyi de sevmedim). Özellikle DBY'daki bıyıkları baya dikkatimi dağıtmıştı. Neyse Tayvan'daki gözdelerimden Joseph Yang ile beraber olduğu konuşuluyormuş. Hatta Golden Bell Ödüllerinde Yusuf'um ödül alamayınca bizimki kucaklamış utanmadan. Daha fazla yorum katmadan uzaklaşıyorum da böyle olmaz Rainie, götürmediğin adam kalmadı.

*Ariel Lin -ki Rainie'nin aksine çok sevdiğim bir oyuncudur kendileri- Weibo'da (Twitter'a benzer Çin sitesi) 2.000.000 takipçi'ye ulaşmış ve üstteki fotoğrafı paylaşarak teşekkür etmiş. Fotoğrafta 'In Time With You' ekibi ile beraber.

*Şu haberde Jay'in gizlice evlendiği dedikodularından bahsetmiştik. Jay dedikoduları kesin bir dille yalanlayarak hayranlarının yüreğine su serpmiş.

*Kpop gruplarını andıran Lollipop F (bu ismi çok aramışlar mı?) listelerde üst basamaklardan inmiyormuş. Parçalarını dinlemek için tıklayın.

*Tayvan'ın en etkili idollerinden Jerry Yan Hong Kong'a yeni bir proje için görüşmeye gitmiş ve havaalanında hayranların coşkulu karşılamasıyla ülkeye adımını atmış. Hayranlara karşı kibar tavrıyla göz doldurmuş.

0 yorum:

Yorum Gönder