Subscribe:

22 Ekim 2011

Sizler için Kim Jaejong'un Evine Girdik^^

Haber alacağımız hiç bir fırsatı kaçırmadık ve Jaejong'u evinde bastık(?) Bastık demek doğru değil gerçi çünkü kendisi masum masum kitabını okuyordu, günahını aldık çocuğun:P

Marie Claire dergisinin yaşam stillerine yer verdiği Maison Marie Claire'nin kasım sayısı Kim Jaejong'un dairesine konuk oldu. Dergi Jaejoong'un evini şık ve erkeksi olarak tarif etti. Erkeksi sıfatını almasının nedenlerinden biri ise Jaejong evin her odasında bir adamın rahat edebileceği alan yaratmış olmasıdır.Maison dergisi Jaejoong'un evi için "Tipik bir yirmili yaşlarda yanlız yaşayan erkek evi olduğunu ve erkekçe bir ruh halini yansıtmak için dekore edilmiş." ifadelerine yer verdi.
Derginin editörü Jaejoong'un iyi bir tasarım toplayıcısı olduğunu belirterek, amatörler hakkında ki ön yargılarının kırıldığı belirtti. (Burada amatör derken evini bir stilistte vermeyip kendi döşeyenlerden bahsediyor)
Şahsen ben beğendim, siz nasıl buldunuz?
Kaynak: koreaoo
Resimler Marie Claire Masion dergisine aittir.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de hayirli olsun yorumumu cecung'un haberine birakayim :) Aman da ne iyi etmissiniz bu siteyi acarak! Oyle soompi'ymis, dramabeans'mis, koala'ymis dolasmamiza gerek kalmadi :) Ellerinize saglik kuzular. Opuldunuz! (Bi de JaeJoong'un evi de kendi gibi, yani nedir, cillop! Ohommm! :P)

kimbapsushi dedi ki...

Sağol Hikaru'cum, beğenmene sevindik. Umarım hepiniz için bir uğrak noktası olur bu site. Jaejoong'un evini arada twitterdan görüyorduk ama yakından bakınca tam yaşanılasıymış :D
Teşekkürler ve öpüyoruz dostum.

Mery dedi ki...

Oppamın evi de kendisi gibi stil sahibi :D Keyif erbabı galiba, baksanıza ona özel herşey, yavrum benim :D

Ceylin'in Annesi dedi ki...

Bu bölüm çok güzel ya...
Bulduğunuz tüm ünlülerin evlerini paylaşın burada lütfen.
Özellikle de Lee Min Ho'nun evine dair bir şey var mı aceba:)

Yorum Gönder