Subscribe:

27 Ekim 2011

SHINee Londra Kore Filmleri Festival'inde Sahne Alacak!

Sevilen kpop grubu SHINee'nin "London Korean Film Festival" adlı organizasyonda sahne alacağı duyuruldu.

İngiltere'deki Kore Kültür Derneğine göre, SHINee İngilitere'de en çok sevilen Kpop grubu ve bu nedenle festivale davet edilmiş. Haziran'da SHINee Abbey Road Stüdyolarında performans sergileyen ilk Asyalı sanatçı olmuş ve izleyenlerden tam not almış.

Festival Kasımın 3'ünden 24'üne dek sürecek ve Londra, Cambridge, Sheffield ve Newcastle şehirlerinde düzenlenecek. Festivale 740000 kadar seyircinin katılması bekleniyormuş. Hadi SHINee göster kendini diyoruz.

Kaynak:Allkpop

8 yorum:

DELİ KIZ dedi ki...

oleyyy oleyyy oleyyy.. ayy çok sevindimmm.. yani tamam çok sevmiyorum onları ve şirketlerini ama yinede onları görebilecek olmak güzel yaa.. işallah bu grubu iptal edipte snsd yi falan getirmezler kafalarını uçururum o kızların :))

kimbapsushi dedi ki...

Nasıl, nasıl sevmezsin. Benim için bambaşka onlar, niye bu kadar seviyorum ben de bilmiyorum.
O konsere git, fotolarını çek ve bana gönder :D

hayalmiyim dedi ki...

ay fotoğrafa çok güldüm yaa :))
çok güzel bir habermiş bu, keşke şunların konserlerine gidebileceğimiz canlı canlı dinleyebileceğimiz fırsatlar geçse elimize.. aaaahh ahhh dertlendim şimdi :))

kimbapsushi dedi ki...

Beraber ağlayalım Hayalim, hele ki ben azılı bir Shawol olarak kanlı gözyaşları döküyorum.

Adsız dedi ki...

Ben birşey duydum bizim shinee ye biri daha katılacakmış Tam bilgim yok aslında ama melezmiş. Hem arap hem kore yani müslüman olma olasılığı yüksek. Hatta korece adıda var.
"Orjinal haber"

SHINee'ye başka bir üye gelecek

SM'in popüler gurubu, SHINee.Yakışıklı ve ilgi çekici olarak birkaç yıl gündeme gelmiştir.Bu Şubat yeni üye geliyor.adı Lee pu si ve Kazakistan'da 2 yıl eğitim görmüş.Bu İDOL SM tarafından şuan gizleniyor.SHINee yonetim ekibi,6 erkek çok iyi geçinir ve 5 üye Japonya'da promosyonlar ile yapılan müzik-çekim için heyecen duyuyorlar.Lee pu si yarı Arap, yarı Kore, İngilizce ,Farsça ,Korece ve Japonca konuşuyor. O 17/18 yaşındaymış.
Ben bu haberden sonra biraz araştırdım ama haberler hep ingilizceydi. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.

Astrea dedi ki...

Bahsettiğiniz haberi nerede okuduz?
Daha önce böyle bir haber duymadım.
Ama genelde böyle kemikleşmiş gruplara yeni üye eklemezler.

Adsız dedi ki...

Facebook da okudum. Doğru olup olmadığını merak ettiğim için sormuştum. Gerçekse de Şubatta gruba katılınca görürüz artık. Çok teşekkürler...

kimbapsushi dedi ki...

@Adsız
O haberi ben de duydum, bir hayranın uydurması olması gerek zira hiç bir resmi kaynak tarafından onaylanmadı hatta güvenilir haber kaynaklarının hiç birinde de yer verilmedi. Hayalgücü geniş biri uydurmuştur :D

Yorum Gönder