Subscribe:

28 Ekim 2011

MBLAQ Yeni Single'ı ile Oricon Chart'da 2. Sırada!


Hatırlayacaksınız MBLAQ geçen yıl Japonya'da ilk single'ını çıkarmıştı, şu yazımda bundan bahsetmiştim ki grupla ilgili tüm ayrıntıları bulabilirsiniz. Tabi ki bu çalışma burada kalmayacaktı. Bir kaç ay önce grubun sıradaki single'ının Beelzebub animesinin açılış parçası olacağı duyuruldu, nitekim o açılış da gelmişti.

Single'ın resmen Japon müzik marketlerinin raflarındaki yerini alması ise 26 Ekim'e rastladı. Sadece 2 gün içinde 22000'in üzerinde sattığından Japonya'nın ünlü Oricon Chart'ının 2. sırasına yerleşti.

Single resmen çıkmadan hemen önce binlerce hayran Tower Records binasına akın etmiş ve binanın ilk katı MBLAQ'e uygun olacak şekilde dekore edilmiş. Üstteki resimde görebiliyoruz.

Japon medyası ise grubu "Kpop Canavarları" olarak adlandırıyor ve grubun Japonya'da ün kazanan diğer gruplardan farklı bir heyecana sebebiyet verdiğini belirtiyormuş. Bence de farklılar, zira çıkardıkları parçalar gerçekten Jpop ile benzerlikler içeriyor ve onlara daha yakın görünüyor. Üstelik halihazırdaki Korece parçalarına Japonca sözler yazmaktansa, Japonya için tamamen yeni parçalar oluşturuyorlar.

Grup tanıtım için soluğu Japonya'da aldı bile. Demek ki bizim küçükler askerdeki Rain abilerini gururlandırmaya kararlı, yolları açık olsun.

Baby U parçasının tamamını dinlemek için tıklayın.

Kaynak:Allkpop

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Zaten Mblaq Daha Çıkış Yapmadan Avantajlıydı Rain Gibi Dünyanın Her Tarafında Tanınan Birinin Desteğini Arkalarına Almışlardı Kendileride Çok Başarılılar Tebrikler

Yorum Gönder