Subscribe:

25 Ekim 2011

Lee Seung Gi ve Ha Ji Won'un Özel Ödülleri

25 Ekim 2011 tarihinde uluslararası bir konferans salonunda düzenlenen 48. Tasarruf Günü kutlamalarında Lee Seung Gi ve Ha Ji Won Özel Tasarruf Ödülünü almaya hak kazandılar.

Bu ödül vatandaşlara iyi örnek olan, iyi işler yapan, hayır etkinliklerine katılan ve çok sayıda bağış yapanlara verildiği  için büyük önem taşımaktadır.

Lee Seung Gi Cumhurbaşkanı Tasarruf Ödülünü alırken, Ha Ji Won Başbakanlık (Başka bir kaynakta Devlet Sekreteri olarak geçiyor.) Tasarruf Ödülünün sahibi olmuştur. Seung Gi kaynaklarından gelen haberler genç yaşta böyle bir ödül almasının onun için çok önemli olduğu yönünde.

Hayranlar ise ikisinin de çok gayretli olduğunu ve bu ödülleri hak ettiğini, onların kesinlikle örnek insanlar olduğunu, haklarında kötü bir şeyler duymanın imkansız olduğunu söylediler.

Kaynak: soompi, kpopfever

5 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

İşte Kore'de ki en sevdiğim aktrist (: Helal olsun kız sana :D Afferim zilli SMA gibi iç etmemişsin paraları uzat alnını öpijiiiim :*

Ulash dedi ki...

Ha Ji Won halihazırda en sevdiğim aktristti bu ödül onun oyunculuğu dışında gerçek hayatta da ne kadar iyi olduğunun bir göstergesi. Şimdiye kadar çok düzgün bir hayat sürdü umarım böyle de devam eder.

Astrea dedi ki...

@Oh Yoon Joo
Bir aferinde Seung Gi'ye yokmu ama haha^^

@Ulash
Bende ikisini hem karakterleriyle hem de oyunculuklarıyla severim, bence böyle devam ederler^^

Adsız dedi ki...

Öncelikle yeni blogunuz pek hoş olmuş astrea'cım ve kim'cim. Anca gördüm, yetiştim, hemen bütün haberleri okudum. Artık İngilizce siteleri okumam, siz haberlerin en güzellerini yazarsınız zaten.
Habere gelirsek... Zaten Lee Seung-ki'nin yüzünden belli iyi biri olduğu, hak etmiştir. Çok önyargılı bir yaklaşım oldu ama neyse artık.
Yalnız resme ilk baktığınızda sizi de rahatsız eden bir şeyler yok mu? :)

kimbapsushi dedi ki...

Bu'cum çok teşekkür ederiz, hoşgeldin.
Haberlerin en iyilerini seçmeye ve sık güncellemeye çalışıyoruz, her zaman bekleriz:)
Eğer 2. resimden bahsediyorsan Seung ki'nin kolu beni rahatsız etti hahah

Yorum Gönder