Subscribe:

27 Ekim 2011

Kyuhyun da Bıçak Altına Yatmış, Ee?


Super Junior'ın kadife sesi Kyuhyun da estetik operasyon geçirdiğini kabul edenler kervanına katıldı, ee? Bunda şaşılacak bir şey yok. Estetik cerrahinin en yaygın olduğu ülkelerden birinden bahsediyoruz. Yakın zamanda Shindong da estetik operasyon geçirdiğini kabul etmişti hatırlarsanız.

Kyuhyun bu açıklamayı istemeden de olsa yapmak durumunda kaldı. Golden Fishery-Radio Star (evet tuhaf bir isim) adlı programın 26 Ekim'de yayınlanan bölümünde konu göz kapaklarından açıldı ve Kyuhyun en sonunda sırrını ifşa etti.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Birinin güzel görünmek için bıçak altına yatmasına karşı olanlardan mısınız? Yoksa "Herkes güzel görünmek için bir şeyler yapıyor, bunda ne sakınca var?" diyenlerden mi? Her iki durumda da Kyuhyun'un güzel göründüğünü kabul etmek gerek.
Kaynak:Allkpop

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ya zaten ben biliyordum. Küçüklük fotolarına bakılınca anında belli oluyor. Bir de ufo yazışmasında görmüştüm ama kyuhyunun bunu gizlediğini yeni öğrendim. Zaten uzakdoğuda estetik o kadar çok yapılıyor ki anlatamam. Ama ben Allah'ın vermiş olduğu doğal güzellikten yanayım. Sırf millete beğendireceğim diye bıçak altına yatmam Allah'ın izniyle. Bu arada bloğu çok beğendim elinize sağlık.

Astrea dedi ki...

Millete beğendirmek değil de belki de kendi kendini de beğenmek istiyordur^^
Çok teşekkür ederiz:)

Oh Yoon Joo dedi ki...

Ah be bebem Sende mi? Estetik cerrahiyi keyfi kullanan insanlara gıcığım ^^ Bu insanları eleştirmek hakkım mı? Tabii ki değil ama bu kadar müdahale edilmiş bir canlı türü olarak geleceğimizden şüpheleniyorum :P

Şimdi Kyucuğumun bebesi neye benzeyecek misal ๏̯̯͡͡๏ Ben onu öyle yada böyle seviyorum (: Noona kulakını çekecek kyu gördün mü şimdi :P

Astrea dedi ki...

Kyucuk eğer iri gözlü biriyle evlenirse bebeği iri gözlü olma şansı var ama küçük gözlü biriyle evlenirse kesin küçük olacak kaçış yok aafssf diye çok ciddi bir cevap yazdım:P

Adsız dedi ki...

Gayet yakışıklı biri,hiç ameliyat olmasına gerek yoktu bence.Japonlar gözlerinin çekikliği konusunda utanırlar mı ki? Merak ettim şimdi.

Astrea dedi ki...

Göz kapağı ameliyatları genelde Kore'de daha yaygın ama mutlaka Japon ünlülerinden de vardır yaptıran^^

kimbapsushi dedi ki...

Japonlar daha çok iri gösteren lensleri tercih ediyor ama ünlüler arasında kesinlikle Kore'deki kadar yaygın değil:)

tarih84 dedi ki...

estetiğe aslen karşı değilim adiğim insanlarma sevın ilk tanıdığım halinde sevdiğim şekilde kalması taraftarıyım. sonrasında dengem bozuluyor şemalar karışıyor algım seçemiyor:)

Yorum Gönder