Subscribe:

31 Ekim 2011

Kore'nin Yeni Hip Hop Grubu "We"


Gün geçmiyor ki Kore müzik piyasasına yeni bir grup katılmasın. "We" adını alan grup iddialı bir şekilde çıkışını yaptı ve ilk MV'sini 1 Kasımda yayınladı. Kadın vokalist Rosie ve 3 erkek üye (Macho, Kang Han, Man Do) ile farklı bir profil çizen üyelerin hepsi alanlarında profesyonel. Bir dansçı, bir rapçi, bir CF modeli ve bir müzikal yıldızı güçlerini birleştirdi ve sektörün dikkatini çekmeyi başardı.


Grubun arkasında şarkıcı Kim Chang Ryul'un desteği var. Ünlü şarkıcı bu sektördeki kişisel deneyimlerini ve bilgisini onlara aktaracağını söyleyerek her anlamda destek olmuş. Çıkış parçaları olan "The Rain" keder ve gözyaşı taşıyan duygusal R&B ve hip hop şarkı olarak tanımlanmış. Klibin yönetmeni Song Won Young ise  bu klipten önce Lee Bumsoo, Shinhwa, Brown Eyes, Brown Eyed Soul, miss A gibi isimlerle çalışmış.



Bu kadar bilgi yeterli, şimdi şarkıyı dinleme zamanı bakalım ne düşüneceksiniz?
 TıkTık

Kaynak: allkpop

3 yorum:

Suspusningi dedi ki...

Bazıları klibi beğenmemiş ama ben çok beğendim. Sinirlendiğim zaman hep yapmak istediğim ama yapamadığım şeyi yapıyor adam :)

Astrea dedi ki...

Haha bende beğendim, hatta grubun fotograflarından sonra klibin başında "Hıım hep böyle mi gidecek, bu klip" diye düşündüm ama atraksiyon başladı^^

Oh Yoon Joo dedi ki...

Song Won Youn'un daha önce çektiği klipleri izlemiş ve tarzını beğenmiş biri olarak bu klibide çok sevdim (: Türkiye'de yayınlansa raiting rekorları garanti :P

Grupiçin belki erken ama şarkıyı çok sevdim (:

Yorum Gönder