Subscribe:

28 Ekim 2011

Japon "Pasta"sı mı Yoksa?


Her doramadan fırlayan sempatik oyuncu Mukai Osamu'yu nasıl bilirsiniz? Şahsen ben uyuz bir rolde de olsa, ikinci erkek de olsa, yeşil saçları eksik bir Joji (Bkz: Paradise Kiss'in Live Action'ı) de olsa severim onu. Yalnız anlayamadığım şey neredeyse izlediğim her dramaya kıyıdan köşeden girme huyu olan bu adamın neden hep kıyılardan dahil olduğu, 2. kişi olduğu, yancı olduğudur.

Aynı tuhaflığı Japon prodüktörler de fark etmiş olmalılar ki Mukai'mize ilk prime time başrolünü vermişler. Fuji TV'de gelecek sezon yayınlanacak drama 30larına yaklaşan bir şefin hayatını konu alıyor. "Ne şefi?" mi? Aşçı bildiğiniz, yemek yapanından. Mukai'nin oynayacağı karakter de ailesinden kalan Fransız restoranını hale yola koymak zorunda. Tek işi bu da değil üstelik. Eskiden bir rock grubunda bassist'miş. Karakter sözünü sakınmayan, alaycı ama yine de sevilesi biri olarak anlatılmış. Benim aklıma hemen "şepunnim" (Bkz:Pasta) geldi nedense.

Mukai rolüyle ilgili şu yorumda bulunmuş, "Ben de aslında oldukça sadist biriyim. Ancak konuşma tarzım bu karakter kadar kaba değil."

Dizinin her bölümünde detaylı ve muhtemelen ağzımızın suyunu akıtacak yemek yapma sahneleri de olacakmış. Mukai kendisi de yemek yapmayı seven biri ancak Fransız mutfağında hiç deneyimi yokmuş. Aralık'taki çekimler başlayana dek buna yoğunlaşacak.

Flashbackler vasıtasıyla karakterin "rocker" geçmişine de döneceğiz ve Mukai BECK filminden hatırladığı hünerlerini tekrardan sergileyecek.

Bu kadarı da ilginizi çekmediyse ne çeker bilemiyoruz ve yeni sezonu iple çekiyoruz.

Kaynak:Tokyohive

2 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Mukai Osamu severek izlenilesi Caponlardandır (: Seve seve izlerim ben onu bir de sadistim demiş kıyamam ben sana annem (:

kimbapsushi dedi ki...

İçindeki o ölmek bilmez oppa sevdalısı Japon görünce bile ortaya çıkıyor, değil mi:D

Yorum Gönder