Subscribe:

28 Ekim 2011

Hamsi Dünya Turu'nda


Merak etmeyin bu seri "Hamsi Küçük Anne", "Hamsi Piknik'te" şeklinde devam etmeyecek. Öncelikle hamsi kim? Anchovy desem bir kaç "jewel" uyanır belki, uyanmadınız mı? Peki açıklıyorum. Bilen bilir, Super Junior'dan Eunhyuk'un (yada Hyukjae) pek çok lakabından biridir bu. (Diğeri:Monkey) Hyuk'un hayranlarına da Jewel denir ki ben onlardan biriyim.

Gelelim sadede, şu haberde bahsettiğimiz New York konserinin ardından Hyuk'un twitterı vasıtasıyla gördük ki bizim hamsi kayınvalidemi, şey pardon annesini, babasını ve kızkardeşini almış, vurmuş kendini Avrupa'ya. Biz de boş durmadık ve adım adım takip ettik(!).

New York çıkarmasının ardından sadece Hyuk gezmedi tabi. Leeteuk, Donghae Saipan'a gittiler, hatta Donghae Hyuk'a şu fotoğrafla nispet yaptı ve "Eunhyuk'u kıskanmıyorum. Hyuk, bizi görebiliyor musun? Teuk Hyung olmayan tatile ben tatil demem. Eunhyuk, sen kaybettin." diye yorum yapmayı da ihmal etmedi. Uzaklardan bile Hyuk'a bulaşmadan edemez kendisi.

Bu arada Kyuhyun'un meşhur "evil" bakışları onu bir kapkaççıdan korumaya yetmemiş ve İspanya'da talihsiz bir olay yaşamış. Neyse ki başına bir şey gelmeden kaçmayı başarmış.

Dönelim hamsimize. Hyuk bence Suju'nun en çalışkan üyelerinden. Grubun kendi faaliyetleri dışında, showman olarak en aranan isimlerden Leeteuk ile beraber. TV programlarının yanında, radyo programları da cabası. Son 2 aydır Mr. Simple tanıtımları da tuz biber olmuştu. Yakın zamanda sahnelenecek Fame müzikalinde rol alacak olmasından bahsetmiyorum bile. Grup Amerika konserinin öncesinde tanıtım çalışmalarını başarıyla tamamladı neyse ki. Eunhyuk da dinlenmeyi sonuna kadar haketti.

Ailesiyle sırasıyla Prag, Viyana ve son olarak Almanya'ya gittiler. Dönene dek oyalanmamız için de "Anchovy World Tour" adıyla bu güzel anları bizzat paylaşmış Hyuk. Bize de yayınlamak kalıyor.



Kaynak:Soompi

4 yorum:

Oh Yoon Joo dedi ki...

Artık nerelere bakarken kapkaç kurbanı oldu zavallı Kyucum allah bilir :P Bende bilirim gerçi hehehe Taş olursun taş yavrum akıllı ol bakiiim (:

~kendisi dedi ki...

Direkt haber çevirisidir diye (haberleri İngilizce kaynaklarda çıkar çıkmaz okuduğum için) okuma gereği duymamıştım ama kendinden de bayağı bir şey katmışsın. Ellerine sağlık Kimbap :) SJ'yle ilgili son zamanlarda ne varsa özetlemişsin, harika olmuş. Ayrıca Jewel olduğunu bilmiyordum, memnun oldum^^

Adsız dedi ki...

o kadar seviniyorum ki siwon ve heechul dışındaki SuJu haberlerine, valla ikisi dışında yağuşuhlu mu yok koskoca SuJumda. Ben bir ELF olarak sesde; Yesung'u, Kyuhyun'u, Ryewook'u; tarzı ve dansıyla da EunHyuk'u ön planda görüyorum. Ama favorim Yesung ^^forever:)) yesung haberi de yaparsanız bi garibanı sevindirirsiniz:) ben de aslında blog açıp LAfeanın Gongyoo serisi gibi bişey mi yapsam... sizi seviyorum:))

Astrea dedi ki...

SuJu dendimi ayırt etmeden her üye hakkında çıkan haberleri yayınalamya çalışacağız, bizde her birini ayrı ayrı seviyoruz:)

Yorum Gönder