Subscribe:

29 Ekim 2011

Ha Ji Won K-POP Super Concert için Tekrar Sahnede

Ha Ji Won Performs at the "K-POP Super Concert"

Ouyuncu Ha Ji Won 28 Ekim Busan'da gerçekleştirilen " "K-POP Super Concert" için Kim Hyung Joon ile birlikte sunuculuk yaptı. Konserin başlangıcında yeni gruplardan AA'nin performansını sergilediği sırada Ha Ji Won sahneye sürpriz bir giriş yaptı.


Ha Ji Won müzik piyasısna fazla uzak değildi çünkü 2003 yılında bir albüm çıkarmıştı ve 8 yıl aradan sonra tekrar sahnelerdeydi. AA'nın ajansı Ha Ji Won'un bu gruba destek olmak için onlarla birlikte şarkı söylemeye karar verdiğini ve gruptan Woosang ile sahne showları için çalıştığını açıkladı. Şimdilik elde olan tek görüntü fan kamerasına ait, izlemek için TıkTık.
Ha Ji Won'un sahne performansını nasıl buldunuz?
Kaynak:soompi

7 yorum:

Demet Gil dedi ki...

Az önce soompide görünce inceledim :) Performansı güzel bence..Albümü kötü değil ama muhteşemde değil :) Üzerine eğilseymiş olabilirmiş..Yada daha kaliteli isimlerle çalışsaymış falan :) Albümün çıkış şarkısı iyimiş ama sesi muhteşem diyemiyeceğim tabi (: Yinede helal Ji-wonumuza :)

besra dedi ki...

Seviyorum bu hatunu canlı performansıda çok güzel beyendim tekrar bir albüm çıkarsın hiç fena olmaz canım Ha Ji Won'um :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

bu secret gardendeki kız mı?

tarih84 dedi ki...

sevmedim sesini de duyamadım zaten, gördüğüm en bariz şey kalınlaştığıydı malesef kore çıt kırıldım seviyor 40 geçmiş kadınları bile incecik bir secret garden daha yakalayabilecek mi bilinmez acilen platese başlamalı.

Oh Yoon Joo dedi ki...

Sahnede şarkı söylerken ilk gördüğüm gün geldi aklıma (: Hemen silmeye çalışıyorum ^^ Yapma kızım sen setinin kadını ol yeniden :D Al eline kılıcı saldır 3 5 adam doğra piliiiis

Astrea dedi ki...

@Demet
aynen sesi muhteşem değil ama kötü de değil ortalama bence^^

@besra
Ben de buradaki performansını beğendim, sahneye yakışmış^^

@nabrut
evet ta kendisi^^

@tarih
ahah platese başlamalı tavsiyesine koptum, diğerlerine göre biraz dolgun hatlara sahip aslında ama incelebilir mi yoksa vücut yapısı mı böyle diye derin bir konuya girmeden susayım:)

@oh yoon joo
haha ilk çıktığı zamnları değerlendirmeye almazsak bu performans fena değil sanki:)

tarih84 dedi ki...

yok şekerim hatun bariz kalınlaştı öncesinde kilo bazında daha hafif vücut bazında diğer ünlülere göre bir irilik mevcuttu.

Yorum Gönder