Subscribe:

27 Ekim 2011

GACKT'nun Bunraku'su Sonunda Japonya'da Gösterilecek



Bir Gacktsever olarak iki yıl bu filmle yatıp, kalktım diyebilirim. Çekimler bitti bitecek, film çıktı çıkacak derken zaman geçmiş bile. Gackt'nun Hollywood çıkışını yaptığı film olan Bunraku tanınan isimlerle dolu bir kadroya sahip. Josh Hartnett, Woody Harrelson, Demi Moore bunlardan bir kısmı.

Film Amerika'da bir ay kadar önce vizyona girmişti. Japonya'da ise ilk olarak 23. Uluslararası Tokyo Film Festivalinde gösterildi ve gelecek Ocak ayının 14ü itibariyle de sinemalarda izlemek mümkün olacak.

Gackt filmde dublörsüz rol almış ve zorlu dövüş sahnelerinin de, İngilizce repliklerin de altından başarıyla kalkmıştır. Josh Hartnett'ın canlandırdığı baş karakterin Yoshi adlı arkadaşını canlandırmaktadır. IMDB'den çok parlak bir puan almasa da, kaçmaz diyoruz.

Kaynak:Tokyohive

3 yorum:

Suspusningi dedi ki...

Vaay hiç haberim yoktu böyle bir filmden, hemen indirip izleyesim geldi. Benim gibi Gackt severler için nimet olsa gerek :)

kimbapsushi dedi ki...

Ben de henüz izlemedim ama Gackt faktörü yeterli olsa gerek. Sesinin tınısıyla dizlerimin bağı çözülebilir:)

Mery dedi ki...

Ben izledim; iyiki de izlemişim, çok güzeldi. Zaten halihazırda Joshcıyken , bir de tesadüfen bi çekik gözlüye rastlayınca; hele bu adam Gackt olunca çok sevindim. Japonları ve filmlerine bi anti-sempatim vardı; zira koreceye fazla alışıktım ve Japonca garip geliyordu. Ama Gackt hayranlığım anti-patimi geçti; sanırım sayesinde drama sıkıntısı yaşadığım şu günlerde Japon yapımlarına el atabileceğim. İzleyin; kesinlikle.

Yorum Gönder