Subscribe:

31 Ekim 2011

Chocoball'dan Hongki ve Junhyung'ın Yeni Fotoğrafı


"Chocoball bir kpop grubu mu?" diye soracaklara öncelikle cevap verelim, "Hayır" ama aslında "Evet?". Bu kafa karıştıran cevabı açalım. Chocoball bir grup ve Koreli idollerden oluşuyor ancak müzik grubu değil, arkadaş grubu. Eğer hayatınızın bir döneminde Jang Geun Suk, Heechul ya da Hongki fanı olarak geçinmişliğiniz varsa, duymamanız imkansız gibi.

Ben uzun süredir eğlenerek takip ediyorum ve her yeni fotoğrafın gelişiyle sevinçlere gark oluyorum. Chocoball mevzusunu biraz daha açarsak, grup AB kan grubunda olan üyelerden oluşuyor. Bu üyeler çeşitli aktivitelerde bir araya gelebiliyorlar ama ortada profesyonel bir durum yok, daha ziyade yakın arkadaşlar. Aynı kan grubunda olduklarından iyi anlaşıyorlar. Kimler mi var? Tabi ki Heechul, Jang Geun Suk, B2ST'den şahsi favorim Junhyung, FT. Island'dan Hongki'nin yanı sıra Jonghoon, tabi ki Supreme Team'den Simon D, Jo Sungmo, Mithra Jin, Sangchoo. Şu videoda Heechul'ın grupla alakalı eğlenceli yorumunu izleyebilirsiniz.

Üstte ise Chocoball'un en çiçeği burnunda fotoğrafında Hongki ve Junhyung'ı görebiliyoruz. Fotoğraf dün Hongki tarafından twitterda paylaşıldı. Hongki tweetinde "Çorba yeme zamanı" demiş. Tabi fotoğraf hayranlar tarafından hemen yorum bombardımanına tutulmuş. Biz de araları bozulmasın, nazar değmesin diyoruz.

Kaynak:Biraz Allkpop biraz hafızam.

9 yorum:

Suspusningi dedi ki...

Kan grubum 0 aralarına katılmak isterdim ama hiç şansım yok püh. Kan grubunu biraz fazla ciddiye alıyorlar yahu :P Bence gayet iyi anlaşabiliriz çocuklar.

kimbapsushi dedi ki...

Ben de 0 olarak dışarda kaldım. Ama haksızlık, biz gayet eğlenceli insanlarız. Biz de 0'ları toplayıp karşı saldırıya geçelim ve ne kaybettiklerini onlara gösterelim:P

Suspusningi dedi ki...

Aramızda Heechul kadar kaçık biri olmalı yoksa karşı saldırı yapamayız. Adam tıpkı ilkokulda sınıfımızdaki haylaz, yaramaz, kızların eteklerinin altını açan, öğretmen tarafından sürekli azarlanan velet gibi. En azından bana o tip çocukları hatırlatıyor, ama en çok da onu seviyorum bilen bilir :)

kimbapsushi dedi ki...

Haha bilmez miyiz? Valla yeri gelince ben de haylaz olabilirim ama Heechul haylazlığına ulaşmak yürek ister. Ben grubumuz için araştırmalara başlayayım yine de;)

Suspusningi dedi ki...

Şoparlığın kitabına bakıver :D

Seymsomething dedi ki...

ben tam onlara uygunum AB :D ama kız alırlar mı acaba aralarına :/

Oh Yoon Joo dedi ki...

0 grubuna +1 (: Biz daha havalıyız kızım A, B, AB grubu toplansa yetişemezler bize :P

kimbapsushi dedi ki...

@seymssomething
Yok kesinlikle kız almıyorlarmış, boşuna heveslenme:) (yalan olduğu çok anlaşıldı mı acaba?)

@OhYoonJoo
Pişş kaynak yapma, önce biz geldik. Lütfen sıraya geçer misiniz bağğyan:)

Seymsomething dedi ki...

@kimbapsushi
yok yok onlar beni bi görsün o kural ortadan anında kalkar eminim :P -hem aralarına sızarsam belki 0 grubuna da bi şans vermelerini sağlayabilirim :D

Yorum Gönder