Subscribe:

28 Ekim 2011

24 Üyeli Kız Grubu: Leader’S

Biz 13 kişilik gruplara yeni alışmışken TNG şirketi 24 kişilik kız grubu Leader'S ın tanıtım çalışmaları için kolları sıvamış bile. Grubun sekiz üyesi daha önce "Kiss Me" adlı single ile çıkış yapmış ve 2018 Pyeongchang Kış Olimpiyatları için  "Kore Olimpiyatları" şarkısını  söylemişlerdir.

TNG şirketinin yaptığı son açıklamada grubun 3 alt grup olmak üzere 24 kişiye çıkarıldığını bildirmiştir. Fikir olarak 48 kişilik Japon kız grubu AKB48'den esinlendiği açıklayan şirket Leader'S grubunun diğer kız gruplarından farklı olarak hayranları ile daha samimi ve dostça bir görüntüsü oluşturacağını söylemiş.

Daha samimi ve dostça derken diğer kız gruplarına bir gönderme mi yapmış bilemedim. Kore'nin en çok üyeli grubu olarak neler yapacaklar izleyip göreceğiz.

Hatta şimdiden izlemeye başlayalım:


Kaynak: soompi

6 yorum:

tarih84 dedi ki...

yok anacım yok bu Kore'de akıl yok sadece uçkur ve görsellik var ben bunu anladım. 24 kız.2 = 48 bacak boyu yeter işte daha ne!

Astrea dedi ki...

Haha hiç öyle düşünmemiştim ben yaa:) İlk okuduğumda da Japon AKB48 grubu geldi aklıma baktım gerçekten onlardan esinlenilmiş^^

tarih84 dedi ki...

zaten japon yapar, koreli alır yorumlar dünyaya satıp para kırar:)

Seymsomething dedi ki...

bunlar baya baya coşmuşlar ya 48 kişiyi hala aklım almamışken (japondur he de geç dedim kendisine) korenin çıkıp 24 kızı önümüze sürmesi yuh yani ne diyim :D

selocann dedi ki...

Soompi'de bu haberin başlığını görünce zahmet edip okumamıştım bile. Ama 24 kişilik bu grubun Leader's olduğunu görünce çok şaşırdım. o_o "I Hope" ve "Please" şarkılarını az dinlememişimdir. ^^ Ama bu haberle resmen dağıldım :( Yine de bir şans verip 24 kişilik performanslarını izleyip öyle değerlendireceğim.

Astrea dedi ki...

24 kişi değilde daha çok 8 kişi çıkarlar, bu 24 dikkat çekmek için gibi geldî bana^^

Yorum Gönder