Subscribe:

4 Mart 2012

WGM Kang Sora ve LeeTeuk Öpüşmek mi İstiyor?

WGM Kang Sora and Leeteuk Want to Kiss?

Bu ne biçim bir başlık diyorsanız, benim bir suçum yok direk çevirdim diye savunmamı yaparak başlıyayım. Bildiğiniz gibi sinirlerimizi hayli zorlayan "We Got Married"  programının bir bölümünde çiftlerimiz tarot kartı okuma oyunu gibi bir oyun oynarlarken, Lee Teuk, programda ki eşi Kang Sora'ya çiftlerin ten teması hakkında ne düşündüğünü soruyor. 

Not: Kelimeni orjinali "skinship" tir. Çiftler arasındaki yakınlık, fiziksel temasları temsil eder. Aslen anne ve çocuk arasındaki dokunma ile oluşan bağlanma duygusundan ortaya çıkmıştır. Ben Türkçe'de ne diyeceğimi bulamadığım için "ten temasını" uygun gördüm.

Kang Sora bunun duygulara bağlı olduğunu ve zamanı gelince olacağını söylüyor. Lee Teuk ise her zaman bu duyguyu hissettiğini ve doğru anın ne zaman olduğunu soruyor. 
burada Lee Teuk herkesi şaşırtarak ve hayranlarını kızdırarak Kang Sora'ya şimdi öpüşmek isteyip istemediğini soruyor. Kang Sora'da ona şimdi çekimde olduklarını hatırlatınca, Lee Teuk kahkaha atarak çekim ekibine onları yalnız bırakmalarını söylüyor. 
Kang Sora'da bunun doğal bir şekilde olması gerektiğini düşündüğünü açıkça söylüyor.


Kaynak: soompi

5 yorum:

tarih84 dedi ki...

Allah bu adam da bizim eniştelerden değil miydi off kan çıkar:))

denizkızı dedi ki...

Valla bir rahat dursa Leeteuk. Geçende buna benzer bir şey yapmıştı. Allah ELFlere yardım etsin. Haber için teşekkürler...

fndk dedi ki...

aishhh..programın başından beri ''öpücem öpücem dedim sana'' modunda dolanıyo zaten..bi öpseydi de kurtulsaydık dicem ama ozaman kan çıkar..napcaz bununla böyle yaa... :(

hikaruivy dedi ki...

hayal kang sora'yı parçalayacak bi gün ama du bakalım ne zaman...

Adsız dedi ki...

-şule--
şahsen ben şaşırmadım.çünkü insan sevdiğini öpmek ister..ee programın amaacıda onlara aşk zemini hazırlamak değilmi...kızmayın ama bna böle diyom diye :)) yalnız lafı pek güzel sölemiş.cesaretine ve açık sözlülüğüne ayran kaldım.aferin.seven erkek cesur olur :))

Yorum Gönder