Subscribe:

26 Mart 2012

Akanishi Jin'in Japonya Turu Evliliği Yüzünden İptal Edildi



Johnny’s Entertainment Akanishi Jin'in Japonya turunu iptal ettiğini açıkladı. Bilmeyenler için Johnny's Entertainment Japonyanın en büyük Entertainment şirketlerinden biridir ve katı kurallarıyla ünlüdür. Johnny's e bağlı çalışan idollerin 30 yaşına kadar evlenmeleri ya da bir kadınla görüntülenmeleri yasaktır. Kurallara uymayan idollere katı yaptırımlar uygulanır.

Akanishi Jin'in Kuroki Meisa ile evlenmesinin ardından herkes Johnny's Entertainment'ın ne yapacağını merakla bekliyordu. Ve Johnny's beklenen tepkiyi verdi. Akanishi Jin'in bütün Japonya konserlerini iptal ettiklerini açıkladı. Şirket Jin'in "şirket politikasına ve toplum hayatına uygun olmayan davranışlar"ını sebep olarak gösterdi. Johnny's bununla da kalmadı ve iptal edilen 7 konserin tüm giderlerinin Akanishi Jin tarafından ödeneceğini söyledi. Jin'in ödeyeceği miktarın birkaç milyon yen'i bulacağı konuşuluyor.

Evlilik haberleri sadece Akanishi'nin değil karısı Kuroki'nin de işlerini kötü etkiledi. Kurokinin katılacağı bütün etkinlikler ve televizyon programları iptal edildi.
Johnny's ayrıca bir basın açıklaması yaptı. Akanishi Jin'in bütün fanlarından ve endişelendirdiği herkesten özür diledi.

Johnny's Jin'in kariyerini bitirmeye and içmiş gibi gözüküyor.Jin'in kariyeri son bulur mu bilinmez ama Japonya'da ki evlilik furyasının son bulacağı kesin.

Kaynak: tokyohive

0 yorum:

Yorum Gönder