Subscribe:

28 Mart 2012

L'arc En Ciel Madison Square Garden'da Sahne Aldı!


25 Mart tarihinde L'arc En Ciel New York'ta bulunan dünyaca ünlü Madison Square Garden'da sahne aldı ve böylelikle orada solo konser veren ilk Japon isim oldu.


Manhattan'da bulunan MSG dünyanın en ünlü arenası olarak bilinir ve orada sahne almak çoğu isim için onurdur. L'arc ilk başta başka bir salonda sahne alacaktı ancak 5000 bilet anında tükenince MSG'de karar kılındı. Performans öncesi lider Tetsuya şöyle konuştu "Bu tarihi sahneye çıkacak olmak bir ayrıcalık. İple çekiyoruz."

Özellikle animenin sayesinde Japon kültürü Amerika'da iyiden iyiye büyümeye ve etkili hale gelmeye başladı. Grubun vokalisti Hyde Amerikalı hayranların şarkı sözleri haricinde Japonca öğrenmeye başladıklarını belirtti.


En üstteki fotoğrafta gördüğümüz Cat Davis (27) de grubun hayranlarından biri, hatta dövmesini yaptıracak kadar çok seviyor. Laruku'yu izlemek için 2000 km yol gelmiş. Grup hakkında şunları söylüyor. "Onlar benim için The Beatles'dan hemen sonra geliyor. Şarkı sözlerini anlamasam da, şarkılarındaki his bana geçiyor."


Sadece bu açıklama bile anlatıyor aslında. Ben de bir Laruku sever olarak grubun başarısının artarak devam etmesini diliyorum çünkü sonuna kadar hak ediyorlar. Buyrunuz konserden kısa bir video.



Kaynak:Tokyohive

0 yorum:

Yorum Gönder