Subscribe:

28 Mart 2012

Shinhwa Çıkış Parçası "Venus"ın Videosunu Yayınladı


Shinhwa yazın kesinleşen çıkışını sonunda gerçekleştirdi ve 10. albümleri "The Return"ün satışa sunulmasının ardından beklenen video da geldi.

Shinhwa'yı tanımayanlar için kısa bir kaç bilgi verelim öncelikle. Shinhwa Kore'nin üye değişikliğine gitmeden en uzun süredir varlığını sürdüren pop grubu öncelikle. 1998 yılında çıkışını gerçekleştiren grup o dönem dişli rakipleri olmasına karşın müzik sahnesinde başarılı olmayı başarmıştır. Grup çıkışını SM Entertainment şirketinde yaptı ve beş yıl boyunca da şirketle başarıdan başarıya koştu. Eric daha geçenlerde bu yüzden SM'e teşekkür etmiştir. Sonra ayrıldılar ve başka şirketlerde solo albümler çıkardılar, bir yandan grup da dağılmadı. Son albümleri ise kendi plak şirketleri Shinhwa'dan çıktı, yani artık kendi kendilerinin patronu oldular.

Grubun en tanınan üyesi ise başarılı bir oyunculuk kariyeri de olan ve dizilerde rastlamış olmanız mümkün olan Eric Mun. Diğer üye isimleri şöyle Lee Min Woo, Kim Dong Wan, Shin Hye Sung, Jun Jin ve Andy Lee.

Venus videosuna dönersek, video vampir konseptli, şarkı enerjik ama yine de yorum sizin. Bakalım bizim eski topraklar sizden geçer not alacak mı?

2 yorum:

fndk dedi ki...

shinwayı bu güne kadar dinlememiş olsamda bu şarkıyı ben beğendim..
ve dinlerken farkettim ki gerçekten çok kaliteli bi grupmuş.bu kadar ara vermelerine rağmen performanstan bişicik kaybetmemişler..

+ kitleleri peşlerinden sürüklemelerine şaşırmamak lazım..adamlar sonuna kadar haklı..^o^

Adsız dedi ki...

grubun üyelerinden hangileri inglizce konuşabiliyor bilginiz var mı ??

Yorum Gönder