Subscribe:

16 Mart 2012

SHINee'den Sherlock Teaser'ı ve Yeni Gelişmeler


SHINee'nin dönüşü yaklaştıkça heyecan da artıyor (ya da bir Shawol olarak ben fazla heyecanlıyım).

Aslında ilk atak Jonghyun'dan geldi ve bize ucundan acık gösterdi. Durun heyecanlanmayın hemen, gösterdi derken şarkının çok küçük bir parçasını Jonghyun'un anında tize çıkabilen güzel sesinden dinledik. Videoyu izlemek için tıklayınız.

Bugün yayınlanan M Countdown'da ise sonunda tanıtım fotoğrafları eşliğinde Sherlock'tan bir bölümü dinleme mutluluğunu yaşadık. Tanıtımı izlemek için tıklayınız. "SHINee's back" fısıltılarını duyabildiğimiz, yine gaz bir parça olacağı belli olan Sherlock hayranları heyecanlardan, kalp krizlerine sürükledi (Bkz:hayranlardan başkasıymış gibi bahsetmek).

Son olarak SM de bir güzellik yaptı ve resmi Youtube sayfasında daha uzun ve bir nebze daha aydınlatıcı bir video yayınladı. Üstelik videoda çıkış parçası Sherlock haricinde albümden başka parçalar da dinleme şansına erişiyoruz. Videoyu alttan izleyebilirsiniz.


Bunun haricinde SHINee Sherlock videosu çekimlerinden özel anları yarın yayınlanacak bir video ile paylaşacak. Hatta muhtemelen Kore'de sabah olduğundan bir kaç saate video çıkabilir. Şimdilik elimizde videodan bir kaç görüntü var. Buyrunuz alttan fotoğraflara bakın ve duyduklarınızla birleştirerek Sherlock yapbozunun parçalarını tamamlayın. Ben şahane olacağını biliyorum ve şimdiden çok heyecanlıyım.




Kaynak:Allkpop

1 yorum:

Mikal Zia dedi ki...

Erkek olsam asik olurdum bunlara.Cunku kiz gibi guzel olmus hepsi. Zati kas mas yok, ciliz hepsi, nasil bir konsept olmus bu ustu ciplak pozlar anlamadim. Taemin saclari da uzatmis tam yemelik olmus :)

Yorum Gönder