Subscribe:

22 Mart 2012

SHINee M! Countdown'da Sherlock ile Döndü


Ve video da sonunda yayınlandı. Malum hayranlar arasında bugün yayınlanacak, yarın 12'de gelecek şeklinde kaç gündür söylentiler dolaşmakta ancak SM grubun videosunu M Countdown yayınlanmadan sadece bir kaç saat önce yayınladı. Buyrunuz aşağıdan videoyu izleyebilirsiniz. Girls Generation'dan Jessica da konuk oyunculuk yapıyor. Burada şunu demek isterim klibi çekenlere, dostum dünyanın en güzel kızı demişsin ama Taemin varken Jessica? Bence Taemin klipte Jessica'dan daha güzel görünüyor.



Grup ardından M! Countdown programında dönüşünü şahane bir performansla gerçekleştirdi. Sadece Sherlock değil, tahmin ettiğim gibi Stranger'ı da seslendirdiler. Koreografinin gerçekten şahane olduğunu düşünüyorum, Sherlock'a da albümdeki tüm parçalar gibi bayıldım zaten, o halde yaşasın SHINee^^

Buyrun SHINee performansları aşağıda.



2 yorum:

Mikal Zia dedi ki...

SM'nin bu seneki konsepti arastirma ruhu guclu genc adamlar herhalde. Exo'da tarihle arkolojiyle bozmustu kafayi :) Koreografilerini pek begendim. Danslari muthis. Ama sarki pek sarmadi gibi. Belki de dinledikce guzellesen sarkilardandir. Simdiden giriste calan arkadaki kaynayan caydanlik sesini sevmeye basladim :)
Bir de gercekten Jessica'ya hic gerek yokmus. Klibin guzellik boslugunu Taemin cok rahat doldurup tasirmis bile. Dorian Grey mi desem, Adonis mi desem bilemedim...

kimbapsushi dedi ki...

Evet haklısın, EXO da aylardır araştıra araştıra bitiremedi, hepsi başımıza filozof oldu, bilimadamı oldu:D Yani şarkıcı haricinde her şey.
Dans müthiş dediğin gibi, ben şarkıya bayıldım, çıktığı günden beri delice dinliyorum, çaydanlık sesi olsun, güçlü vokaller olsun, nakarattaki "hep beraber" havası olsun, arkadaki tuş sesleri olsun pek hoş.
Taemin için tek açıklamam insan olmadığı.

Yorum Gönder