Subscribe:

14 Mart 2012

Oguri Shun ve Yamada Yu Evleniyor


Gün geçmiyor ki Japonseverler bir acı haberle daha sarsılmasın. Akanishi Jin'in dünya evine girmesinin şokunu atlatamadan Oguri Shun da uzun yıllardır beraber olduğu iğrenç oyuncu sevgilisi Yamada Yu ile evleneceğini açıkladı. İkili daha önce beraber rol aldıkları Binbo Danshi dizisi vesilesiyle 2008'de tanışmıştı. 

İkili 14 Mart'ta evleneceklerini medyaya gönderdikleri faksla duyurdu. Faksın içeriği şöyle.

"Biz, Yamada Yu ve Oguri Shun 14 Martta evleneceğiz. Şu ana kadar pek çok insanın desteği yanımızdaydı ve bu sayede sonunda bu mutluluğu tadabileceğiz. Gerçekten minnet doluyuz. Birbirimize sonuna dek destek olacağımız ve her günün tadını çıkaracağımız sıcak bir yuva kurmak istiyoruz. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin."

Hepimize geçmiş olsun.

Kaynak:Tokyohive

8 yorum:

Nishiji dedi ki...

NNNNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :((((((((((((

Oppamania dedi ki...

Oppamania camiası olarak acımız büyük :( öle böle değil çok büyük :( Diğerleri de evlenecek diye tutuşmuş durumdayız acılıyız daha fazla konuşamıyoruz böhühühühüeee :(

Suspusningi dedi ki...

Ahahaha haberi yazdığın üslup yazmak istediğim yorumun bütün olumsuzluğunu yansıttığı için yorum yazmama gerek kalmadı aslında. Hele Yu'nun resimdeki kafası Shun'a acıma hissetmemi sağlıyor sadece.

Yazık...

Oh Yoon Joo dedi ki...

2012 Sen nasıl bir yılsın arkadaşım bi yürü git demek geliyor içimden...

Açılışı Japonya'dan başlattık teker teker evleniyor herkes :(

tarih84 dedi ki...

neeeeeeeeeeeeee
nayırrrrrr
nolamazzzz
bu adam benim ilk ve tek beğendiğim japon oyuncudur ühhüüüü

bu kız rose mudur nedir güllerin başı lanet kız değil miydi öyle bir dizi vardı

sebilay dedi ki...

aman Allahım şoklardayım bu muydu onun sevgilisi ve bugün itibariyle karısı :((( gönül işte naparsın otada konar ... ahh ahhh

kimbapsushi dedi ki...

Bu yıl bize yaramadı arkadaşlar, hepinize yürekten katılıyorum:(

Helin dedi ki...

E ohaa! Ben Japonya'ya kesin dönüş yapıyorum, adamlar teker teker evleniyor. Lanetli olduğumu kabul etmeliyim artık. TVXQ'yu dağıttım, SS501'i dağıttım, Suju 10 kaldı, Japonlarım evleniyor. Oy ben nelere gidem.

Yorum Gönder