Subscribe:

27 Mart 2012

Oguri Shun "Sadık Bir Koca Olacağım"


14 Martta evliler kervanına katılan Oguri Shun geçtiğimiz gün ilk kez basının karşısına çıktı. Çindeki film çekimlerinden dönen Shun havalanında bir gazeteci ordusuyla karşılaştı. Shun süpriz evliliği ardından hiçbir açıklama yapmamıştı. Mazeret olarak çekimlerinin yoğunluğunu öne süren aktör bütün açıklamarı eşi Yamada Yu'nun yapmasını istemişti. 14 Mart'ta Yamada Yu bir basın açıklaması yaparak evlilik belgelerini teslim ettiklerini basına duyurmuştu.
Evliliklerinin ardından gazetecilere ilk kez konuşan Oguri Shun evliliği ile ilgileri tebrikleri kabul etti. Gazetecilerin "Bu akşam kutlama yapacakmısınız?" sorusunu kızararak "Bilemiyorum" diye yanıtladı.Yamada Yu'nun basın açıklamasın da "Beni aldatacak olursa onu boğarım" demesi konusunda ne düşündüğü sorulunca eşine sadık ve güvenilir bir koca olacağını söyledi.
Son olarak fanlarına "Lütfen bana destek olmaya devam edin" mesajı veren Oguri Shun'un 28 Mart'ta ki yeni filminin galasında daha kapsamlı bir açıklama yapması bekleniyor.
Kaynak: tokyohive

3 yorum:

Astrea dedi ki...

Hayır Shun hiç de sadık olmayacaksın aldatacaksın ve hemen boşanacaksın, bu kadar adsasad

Oppamania dedi ki...

Ah Shun ah böylemi olacaktı bu günleridemi görecektim :( Hani pembe panjurlu bir japon evimiz mini mini bebelerimiz olacaktı.Sakura yaprakları düşerken gül gibi geçinip gidecek sonsuza kadar mutlu yaşacaktık Böhühühühühüee

ruyi dedi ki...

çirkin şansı bu olsa gerek yamada..kaybettik dalyan gibi çocuğu:(((((

Yorum Gönder