Subscribe:

9 Mart 2012

Lee Seung Gi Sunuculuğu Bırakma Nedenlerini Açıkladı


Lee Seung Gi'nin ‘1 Night and 2 Days’ programının 2. sezonunda olmayacağının haberini vermiştik. Geçtiğimiz günlerde Seung Gi'nin ‘Strong Heart’ programının sunuculuğunu da bırakacağı açıklandı.
Bu bırakma haberleri tam da yeni dizi ‘The King 2 Hearts’ın üzerine gelince, dizi için sunuculuğu bıraktığı dedikoduları başladı. 

Seung Gi bu dedikodulara son vermek için 8 Martta düzenlenen  ‘The King 2 Hearts’ ın basın toplantısında bir açıklama yaptı.

Açıklamasında; ‘1 Night and 2 Days’ın başından beri ne zaman biteceği planlandığı söyledi. ‘Strong Heart’ için ise Kang Ho Dong olmadan bu programa devam edemeyeceğini düşündüğünü ama birden ayrılırsa da programın bitebileceğini düşünerek bir süre yalnız idare ettiğini söyledi. 

Japonya'da çıkardığı single'ın ve yeni dizi çalışmalarının sunuculuğu bırakmasına neden olduğu söylentilerine açıklık getiren ünlü oyuncu/şarkıcı/sunucu bir süre oyunculuğa ağırlık vereceğinin sinyalini verdi.


‘The King 2 Hearts’ ın 21 Martta başlayacağı açıklandı. 

Kaynak:allkpop

3 yorum:

minekibuu dedi ki...

ünlü oyuncu/şarkıcı/sunucu bir süre oyunculuğa ağırlık vereceğinin sinyalini verdi. Sinyali alan astrea sevincinden midir bilinmez sürekli gümsemekte (tahmini magazin haberi de benden :P)

Mikal Zia dedi ki...

Peki ya Ha Ji Won'un bu 90lardan kalma çirkinliği...

Astrea dedi ki...

haha doğru tahmin olmuş :D

Yorum Gönder