Subscribe:

27 Mart 2012

GD "T.O.P'un Vücudunu Erotik Buluyorum"


G-Dragon katıldığı bir televizyon programında T.O.P'un vücudunu erotik bulduğunu söyledi. 27 Martta SBS'in "Strong Heart" yayınına katılan GD'nin bu açıklaması setteki herkeste şok etkisi yarattı.
GD olay yaratan açıklamasına şöyle devam etti. "T.O.P genelde kolay kolay soyunmaz. Hatta kendine özel soyunma odası var o derece hassastır bu konuda.O yüzden onu çıplak görünce şaşırıyorsunuz.Yurtdışındayken haliyle bizim yanımızda soyunmak zorunda kalıyor , o zamanlar vücudu erkek olmama rağmen bana bile güzel gözüküyor" Bunları söylerek izleyicileri iyice şaşırtan GD son cümlesiyle herkesi dumur etti.
"Geçen gün vücut çalışmış geldi "kaslarıma dokun bak" diyor. Yani Taeyang ve Daesung hergün vücut çalışır biri de gel kaslarıma dokun demedi"
GD'ın bu açıklamalarından sonra T.O.P'un farklı bir odada giyinmesine ben bile hak verdim bilemiyorum.
Kaynak: Soompi

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bende

Oppamania dedi ki...

valla ben göreydim bende erotik bulabilirdim ama kısmet olmadı ilerde inşallah :)

Mikal Zia dedi ki...

Ben de bunu dert etmistim. "neden t.o.p'nin hic ustu ciplak fotosu yok. eskiden sismanmis, kilo verince bingil bingil mi oldu acaba? sallaniyor mu kollar falan. o yuzden mi yok?". goruyorsunuz ya cok kafa yordum bu meseleye :) Ama utangacmis o da benim gibi, ondanmis bu tesetturlu fotograflari :)
GD zaten sasirtmadi beni. O tini mini fizigine gore oldukca p.c tabir ettigimiz bir karakteri var zannedersem. Biraz Jack Harkness'i hatirlatti.. Kisaca, teslim olmaya niyetli degilseniz ona, karsisina ciplak cikmayin :)

tarih84 dedi ki...

Geçmişindeki kilo fobisi üzerinde kalmış çocuğun.

Oppamania dedi ki...

Ya yemişim kilo fobisini ben versem o kadar kiloyu kimse beni giydiremez teşhirci bir kişilik olurum...İyi ki kiloluymuşum yanlız :)

Adsız dedi ki...

=Fanatikus=

Vallahi,t.o.p. nin o g.d.yi bile etkileyen halini görmeyi pek isterim,laf aramızda:)gerçekten çok merak ettim.g-d'de kuşum ya,her yaşında çocuk gibi,böle alıp bağrıma basasım geliyor onu.ama T.o.P.nin her hali bile beni cezbederken,öteki hali her türlü cezbeder.
G.D.,t.o.p.'nin sesinden ,vücudundan herşeyinden etkileniyo. kuşum sen kızlara bak emi...

Yorum Gönder