Subscribe:

5 Aralık 2011

Jung Woo Sung ve Kim Bum'dan "Padam Padam" Görsel Şöleni


Kore'nin kablolu kanallarından biri olan JTBC, 5 Aralıkta yayına başlayan yeni dizisi "Padam Padam" da kadın hayranlarına bir göz ziyafeti garantisi veriyor. Dizinin prömiyeri öncesinde Jung Woo Sung ve Kim Bum'un kaslarını gösterdiği fotograflar yayınlandı.
Jung Woo Sung yaşına rağmen hala zinde görünen heykel gibi vücudu ile seyirci karşısına geçerken genç aktör Kim Bum sıkı bir çalışma sonunda 11 kilo kaybederek kazandığı kasları ile şirin görüntüsünden çıkıp daha erkeksi bir görüntüye kavuştu.

Bugün itibariyle Kore'de yayınlanmaya başlayan dizide Jung Woo Sung zor bir hayat geçirmiş Yang Kang Chul karakterini canlandırıyor. Han Ji Min ise soğuk bir karaktere sahip Ji Na'yı canlandıracak. Ji Na zamanla bu katılığını Kang Chul'a olan aşkı sayesinde aşacak. Kim Bum'un canlandırdığı karakter ise her zaman Kang Chul'un etrafında olup ona destek olan, adeta "insan görünümlü bir meleği" canlandıracak. Dizinin fragmanının şuradan izleyebilirsiniz.

Diğer fotograflarada göz atmakta fayda var:


Kaynak: allkpop

5 yorum:

tarih84 dedi ki...

ahhh ahhh ahhh ahhhhhhh diyorummmmm

Oh Yoon Joo dedi ki...

Tarihe katılıyorum saygılar (:

chihiro dedi ki...

Kim Bum dedik bağrımıza bastık, resmen büyümüş ben de buradayım dercesine dökülmüş saçılmış :D saydım tam 6 tane. aman yarabbi '_'

MineTD dedi ki...

tarih84 ve oh yoon joo ya katılıyorum ayrıca Kim Bum'a ne olmuşsa iyi olmuş başarılı :p

Adsız dedi ki...

çokkkkkkkkkkkk tatlıııııııııııııııı

Yorum Gönder